Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transalpina, ÎNCHISĂ DEFINITIV pentru acest sezon din cauza zăpezii și a condițiilor meteo

Publicat

transalpina

Șoseaua Transalpina (DN 67C) a fost închisă definitiv pentru acest sezon, atât pe tronsonul care traversează județul Vâlcea, cât și pe tronsonul din județul Alba, ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice din ultimele două zile, informează reprezentanții Prefecturii Vâlcea. Este vorba despre căderi masive de zăpadă.

Potrivit acestora, autovehiculele nu vor putea circula pe acest drum, având accesul interzis pe toata perioada iernii.

„DN 67 C a fost închis între km 61+160 ((intersectie cu DN 7A) şi 67+400 (limita județ Alba), dar și pe raza județului Alba, până la km 72+200, fiind montată semnalizarea de închidere de drum. (…) Acest sector de drum este încadrat la nivelul de viabilitate IV, având trafic foarte redus, iar, din precizarea făcută de șeful SDN Vâlcea, Lăcrămioara State, pe sectoarele de drumuri publice încadrate la nivelul de viabilitate IV, nu se efectuează activitatea de deszapezire, ele fiind închise traficului în perioada de iarnă”, se precizează în comunicatul citat.

Reprezentantii Prefecturii Vâlcea susțin că pe celelalte sectoare de drumuri naționale din Vâlcea se circulă în condiții de carosabil umed, din noaptea de duminică spre luni și până acum, fiind răspandite peste 700 de tone de material antiderapant.

sursă: ziare.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax