Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Sighișoara REŢINUT de Poliția Alba Iulia. A furat un laptop dintr-o școală din oraș

Publicat

hoti

Un tânăr de 29 de ani din Sighișoara a fost reţinut de polițiștii din Alba Iulia, fiind cercetat într-un caz de furt dintr-o unitate de învățământ din municipiu. În data de 16 noiembrie a intrat într-o grădiniță cu scopul de a sustrage bunuri, dar nu a găsit nimic. În cele din urmă a intrat într-o școală din oraș, de unde ar fi furat un laptop.

Potrivit IPJ Alba, în 24 noiembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat de 29 de ani, din municipiul Sighişoara, ca persoană bănuită de săvârşirea unui furt şi a unei tentative de furt, fapte sesizate poliţiei la data de 16 noiembrie 2018.

În 16 noiembrie, dimineaţa, ar fi escaladat gardul unei grădiniţe din municipiul Alba Iulia, cu scopul de a sustrage bunuri, însă nu a reuşit să fure nimic, iar ulterior ar fi pătruns în incinta unei şcoli din Alba Iulia de unde ar fi sustras un laptop.

Faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax