Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania şi la munte de 1 Decembrie şi Moş Nicolae. Prognoza meteo pe două săptămâni

Publicat

ger, frig

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru perioada 26 noiembrie – 9 decembrie, în regiuni din ţară. În Transilvania, temperaturile scad de la valori de 10 grade, luni, la -2 grade, vineri 30 noiembrie. Sunt aşteptate precipitaţii în perioada 26 – 29 noiembrie și 3-9 decembrie.

În Alba Iulia, vineri, 30 noiembrie, vor fi temperaturi maxime de 0 grade Celsius, sâmbătă, 1 Decembrie – de 2 grade Celsius, iar duminică, 2 decembrie, de 4 grade Celsius – vreme cu soare şi nori. De Moş Nicolae, temperaturile maxime vor fi în jur de 4-5 grade Celsius. Deocamdată nu sunt anunţate ninsori.

În Transilvania, media regională a temperaturilor maxime va marca o scădere treptată de la 10 grade, în prima zi, până la -2 grade în data de 30 noiembrie, apoi va crește ușor spre 2…4 grade. Regimul termic nocturn va scădea accentuat, de la minime de 4 grade la începutul intervalului, până la valori sub limita de ger, în medie de -15…-14 grade. Ulterior acestei date, temperaturile minime vor crește spre o medie de -4…-2 grade.

Vor fi precipitații, local moderate cantitativ, în perioadele 26 – 29 noiembrie și între 03 și 09 decembrie.

La munte, temperatura aerului va fi în scădere spre -7 grade până în 29 noiembrie, apoi în creștere spre 2 grade până în ziua de 4 decembrie și din nou în scădere, dar ușoară și treptată, până la – 2 grade, la sfârșitul intervalului. Media minimelor va fi în scădere, de la 1 grad în prima dimineață, până la -13 grade în 30 noiembrie, astfel vremea devenind geroasă; în creștere până la -4 grade în data de 4 decembrie, apoi în scădere spre -7 grade la sfârșitul intervalului.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în perioadele 26 – 29 noiembrie și 03 – 09 decembrie și local vor fi moderate și însemnate cantitativ.

surse: meteoromania.ro, accuweather.com

Citește și MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI, SMS și felicitări frumoase pe care le poți trimite celor dragi de Moș Nicolae

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax