Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Prim-ministrul Viorica Dăncilă la Alba Iulia. Vizitează Monumentul Unirii, înainte de şedinţa de Guvern

Publicat

Viorica Dancilă a ajuns la Alba Iulia pentru ședința solemnă de Guvern, programată joi la ora 10.30, la Sala Unirii. Înainte de a începe ședința, premierul face o vizită la Monumentul Unirii, însoțită de miniștri. Următorul moment în programul premierului este la Catedrala Încoronării, acolo unde se va întâlni cu ÎPS Părintele Irineu, Arhiepiscop de Alba Iulia. 

În programul premierului, la Alba Iulia este inclusă și depunerea unei coroane de flori la Statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul din Cetatea Alba Carolina.

dancila monument

Ședința de Guvern la începele la ora 10.30, iar la finalul acesteia premierul Viorica Dăncilă va participa la ceremonia de semnare a unor documente: Acordul între Guvernul României și Federațiile Sindicale Reprezentative din Învățământ, Acordul între Guvernul României şi Federaţia Patronatelor  Societăţilor din Construcţii, Semnarea în Cartea de Onoare a Cetății Alba Carolina.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ciclop

    marți, 04.12.2018 at 12:54

    a venit a promis pomeni si gata fugutabla Focsani la bunatati nu la ALba Iulia la fasole si carnati, nu era de nasul ei de Videle , ca ” asa e la noi la Bruxelles ” .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax