Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

REVELION 2019 la Alba Iulia: Unde ne putem petrece noaptea dintre ani. Ofertele restaurantelor

Publicat

În doar câteva săptămâni, ne încheiem socotelie cu 2018 și intrăm cu sufletele deschise în noul an. Tradiția spune că după cum ne petrecem Revelionul, aşa ne va fi tot anul. Prin urmare, ar trebui să ne gândim din timp unde, cu cine și cum ne vom lua rămas bun de la 2018. Dacă încă nu v-ați închiriat o cabană sau nu v-aţi ales un sejur la munte sau dacă pur și simplu doriți să petreceți în Alba Iulia, aveți la dispoziție destul de multe variante. Oferte cu pachete de cazare, seri sofisticate, cu tematică sau tradiționale. Restaurantele din Alba Iulia s-au gândit la toate. 

theodora Golf Club

New Year Celebration Party @  THEODORA GOLF CLUB

Muzică live, DJ, open bar și un meniu de excepție a pregătit cel mai mare și cel mai luxos reasort de golf din România.

Cei care doresc că treacă în noul an într-o atmosferă cu totul și cu totul specială post suna pentru informații & rezervări la 0258 701 004
sau pot solicita informații la adresa reservations@theodoragolfclub.ro.

Prețul este de 500 de lei de persoană pentru cei care doresc să participe doar la petrecerea de Anul Nou. Cei care vor să profite cât mai mult de tot ceea ce le oferă Theodora Golf Club pot opta pentru pachetul special de care conține, pe lângă masa festivă, trei nopți de cazare și un brunch în prima zi din noul an. Prețul pachetului pentru sejur este de 1.590 de lei de persoană.

Mesaje de Anul Nou 2019 * Felicitari de Anul Nou 2019 * Mesaje de Revelion 2019 * Mesaje haiose de Anul Nou 2019 * URĂRI de La Mulți Ani 2019

Meniul pentru petrecerea de Noul An: 

Starter
• terină de foie gras cu cafea și dulceață de mere picantă
• sushi nigiri
• creveți black tiger cu zuchinni marinat și texturi proaspete de salate asezonate în citrice și fructe exotice

Fish
• cod sălbatic condimentat și afumat în crustă de susan, caviar roșu cu texturi din tulpini de apio cu ierburi aromate și sos olandez

Main course
• piept de porc gătit în stil asiatic, cu scoici saint jacques și texturi din rădăcinoase confiate la cuptor în unt aromatizat cu mirodenii orientale

Dessert
• mousse de ciocolată

 

revelion la astoria

ASTORIA

Și în acest an, la Restaurantul Astoria, de la ieșire din Alba Iulia, se va sărbători noul an în care vom păși în noaptea 31 decembrie.

Formația The PuZzles asigură atmosfera, iar bucătarii vă vor servi cu un meniu delicios. Băuturile vor fi regim open bar. Pentru inforamții și rezervări puteți apela la numărul de telefon 0731.190.948 și pe mail la adresa: office@astoriahotels.ro.

Pentru un sejur de trei nopți de cazare, cina festivă, mic dejun, tur ghidat al orașului și un cadou de Anul Nou, prețul este de 799 de lei de persoană.

revelion la transilvania

HOTEL TRANSILVANIA

În Anul Centernarului, drumul fiecărui român duce la Alba Iulia. Haideți așadar să încheiem acest an cu o sărbătoare așa cum se cuvine transmite Hotel Transilvania, acolo unde de Revelion se petrec pentru încă 100 de ani.
Pachetul pentru sejurul de Anul Nou cuprinde:
– Petrecerea Anului Nou
– 3 nopți de cazare
– Cina Festivă 1 Ianuarie
– 2 mic dejunuri
– Brunch 1 Ianuarie
– Cadoul Anului Nou
– Turul ghidat al orașului
Preț: 929 lei (loc în cameră dublă de 3*)/ 999 lei (loc în cameră dublă de 4*)
Informații și rezervări: office@hoteltransilvania.eu; 0721.291.709 

 

d

MERCUR Pavilion:

Pășește în Noul An cu ”Styl”, într-o atmosferă ”Magic”(ă), savurând un meniul de ”Lux”, pentru un 2019 ”Superb” la Pavilion Mercur.

Ambianţa va fi asigurată de Formaţia Bachus, iar trecerea dintre ani va fi sărbătorită cu foc de artificii și șampanie! Prețul este de 320 lei/1 persoană.

Pentru copii până la 10 ani se acordă reducere de 50%. Rezervări la tel.: 0258.811.812 / 0723.696.449 / 0745.755.881

MENIUL: 

Aperitiv rece: Cheescake sărat cu somon fume, Coşuleţe cu pate de foie gras, Tartine cu mousse de mascarpone, avocado şi creveţi tempura
Vol au vent cu salată de ton şi roşii cherry, Turnuleţ cu roşii, mozzarella fresca şi busuioc, Prosciutto crudo, Pastramă de curcan cu sos de muştar Dijon, Pastramă de vită cu sos pesto, Soufle din piept de pui, Cedar, brânză cu mucegai, Triunghi de camembert asezonat cu sâmbure de nucă şi struguri negri, Rulou de legume în vinegretă de lămâie, Măsline negre, Măsline verzi

Bufet cu produse tradiţionale: jumari, tobă, maioş, şniţel de porc, chifteluţe, cârnat de casă, urechi de porc, şorici de porc, brânză telemea, caşcaval, roşii, măsline negre, ardei roşu.

Gustare caldă: File de somon în crustă de semințe servit cu sos de lămâie și capere, orez cu legume și parmesan, buchet de brocoli, roşii cherry, lămâie.

Friptură: Mușchiuleţ de porc în crustă de verdeață servit pe sos brun cu ciuperci de pădure, pulpă de rață caramelizată cu sos de fructe de pădure, cartofi gratinaţi la cuptor, salată de murături.

Open Bar & Cocktail Bar și desert.

pensiunea select

 

Pensiunea Select Alba Iulia

Petrecere de Revelion se va oragniza în acest an și la Pensiunea Select din Alba Iulia. Organizatorii va așteaptă cu un spectacol de muzică live cu Amalia Ilie și un DJ. Prețul pentru seara de  Revelion este de 200 de lei.

Cei interesați pot cere informații la numarul de telefon :0358.401.835

ball room alba mall

 

Ballroom ALBA MALL:

„Revelion 2019… vă așteptăm cu drag să petrecem împreună trecerea dintre ani. Atmosfera muzicală va fi asigurată de formația Nexxtband care ne va încânta cu muzică retro, iar în paralel avem și DJ”, au transmis și cei de la Ballroom Alba Mall.

Prețul pentru cei care doresc să participe la petrecerea de Revelion este de 250 RON/pers. Rezervări la numărul de telefon 0755.066.221 – Nicu Șuteu.

hotel cetate

Hotel CETATE

Și la Hotel Cetate se organizează, ca în fiecare an, petrecere de Revelion. Meniul oferit în noaptea dintre ani cuprinde preparate speciale, dar și tradiționale. Nu va lipsi nici băutura, care va fi la discreție. Cei care vor să petreacă la Hotel Cetate, de Revelion, vor plăti suma de 250 de lei.

 

La prețul de 250 de lei se organizează petreceri de Anul Nou și la Pub Skit 77 și la Club Stage unde se oferă bufet suedez și open bar.

Și la VILA PRECIOSA se organizează anul acesta petrecere de Revelion. Prețul pentru seara dintre ani este de 250 de lei. Veți avea un meniu cu un aperitiv festiv, antreu cald, un preparat de bază cu pulpă de rață confiată, varză roșie și curcan afrodisiac, dar și mâncare tradițională – sarmale și mămăligă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax