Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Polițiștii din Câmpeni au confiscat 35 de pomi de Crăciun tăiați ilegal. Brazii vor fi vânduți de către un ocol silvic

Publicat

brazi

Poliţiştii din Cîmpeni au confiscat 35 de pomi de Crăciun tăiaţi ilegal. Brazii erau transporați într-un tractor, de un bărbat de 43 de ani, din Vadu Moților care nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

Potrivit IPJ Alba, marţi 11 decembrie, în jurul orei 24.00, poliţiştii Secției 9 Poliție Rurală Cîmpeni, în timp ce acţionau pentru prevenirea şi combaterea tăierilor ilegale de pomi de Crăciun, pe raza localităţii Dealu Frumos, comuna Vadu Moţilor, l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din comună, în timp ce transporta cu un tractor 35 de pomi de Crăciun pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar pomii de Crăciun au fost predaţi unui ocol silvic, pentru valorificare.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax