Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Botoşani, suspect de înşelăciunie, prins de jandarmii din Alba, după ce a furat dintr-un magazin

Publicat

actiune politie

Un bărbat din Botoşani a fost identificat de doi jandarmi aflaţi în timpul liber, ca suspect într-un caz de înşelăciune. Şi-au sesizat colegii şi, luat la întrebări, bărbatul nu a recunoscut fapta de înşelăciune, dar a admis că furase un telefon mobil din incinta magazinului Penny din Alba Iulia – cartier Ampoi I. 

Potrivit Jandarmeriei Alba, marţi, 11 decembrie, în jurul orelor 14.40, patrula de jandarmi aflată în serviciu, a fost dirijată de către dispecerul IJJ Alba, în urma unui apel telefonic primit de la doi angajaţi ai instituţiei, aflați în timpul liber, să se deplaseze în cartierul Ampoi 1, la magazinul Penny Market, deoarece aceştia au observat o persoană care corespundea semnalmentelor unui presupus autor al unei infracţiuni de înşelăciune comisă în aceeaşi zi.

Având în vedere cele sesizate, patrula de jandarmi s-a deplasat de urgenţă la adresa menţionată mai sus şi a identificat, împreună cu cei doi subofiţeri din cadrul IJJ Alba, pe B.I.E. (33 de ani, din Botoșani), care a declarat verbal că nu ştie nimic despre faptul că B.G., din Alba Iulia, ar fi fost înșelată și deposedată de suma de 2.750 de lei. Femeii i-ar fi oferit un obiect la vânzare, însă aceasta s-ar fi răzgândit, dar nu a mai primit banii daţi.

În urma verificărilor și a confruntării persoanei în cauză cu angajații supermarket-ului, bărbatul din Botoşani a recunoscut că, săptămâna trecută, a sustras un telefon mobil, marca Huawei din incinta magazinului Penny, din cartierul Ampoi 1, fiind recunoscut şi de către un angajat al magazinului. A returnat bunul furat.

Persoana în cauză a fost condusă la sediu Poliţiei municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor de către lucrătorii B.I.C.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax