Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Caravana Coca-Cola a ajuns la Alba Iulia. Moș Crăciun și-a parcat „trăsura” în Piața Cetății

Publicat

YouTube video

Caravana Coca-Cola a ajuns în această dimineață la Alba Iulia. Moș Crăciun și ale sale ajutoare vor rămâne în Piața Cetății până în 20 decembrie. Cei mici și cei mari vor putea face poze cu Moșul și trăsura lui și se vor bucura de cele aproape 4000 de doze de suc cadou, atât miercuri cât și joi între orele 15.00-21.00.

În perioada 3 – 22 decembrie 2018, caravana Coca-Cola, celebră în întreaga lume, răspândește magia Crăciunului în mai multe orașe din România, printre care București, Focșani, Pitești, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Oradea, Galați și în alte 2 locuri-surpriză, încă nedivulgate de organizatori.

caravana coca cola

Caravana a ajuns miercuri dimineața la Alba Iulia și va putea fi văzută timp ce două zile. 

Coca-Cola este compania care a reușit să folosească cel mai bine în scopuri de marketing, imaginea lui Moș Crăciun. Haddon Sundblom este cel care a gândit și a dat viață acestor campanii. Inspirația a plecat de la poemul lui Clement Clark Moore, „A visit from St. Nicholas” ( O vizită de la Sfântul Nicolae).

[ngg src=”galleries” ids=”451″ display=”pro_horizontal_filmstrip” image_crop=”1″ aspect_ratio=”1.777″]

Modul în care Moore l-a descris pe Moș era una primitoare, caldă care inspira încredere așa că Sundblom a decis să dea formă acelei imagini. Deși au existat discuții referitoare la faptul că odată cu reclamele Coca-Cola, hainele Moșului au devenit roșii, creatorii au declarat că acea culoare exista deja și ca a fost doar un plus pentru campaniile lor. Varianta creată în anii 1922 a fost folosită o perioadă chiar și după ce în 1964 fusese creată varianta finală a imaginii.

VEZI: MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax