Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal cu injurii și sarmale răsturnate, la Cugir. Jandarmii au intervenit la o ceartă pornită din cauza unui telefon

Publicat

jandarmi 2

Jandarmii din Alba au intervenit joi, la un imobil din orașul Cugir, unde un bărbat și două femei s-au luat la ceartă din cauza unui telefon mobil. În timpul conflictului, una dintre femei a atins o oală plină cu sarmale aflată pe aragaz, care a căzut pe podea și i-a stropit atât pe combatanți cât și pe o fată minoră aflată în locuință.

Incidentul a fost semnalat joi, 3 ianuarie, în jurul orei 16.35, când, în urma unui apel la 112, un echipaj de jandarmerie a fost direcționat spre un imobil situat pe strada George Coșbuc din orașul Cugir.

La fața locului jandarmii au constatat că scandalul a pornit de la faptul că, nemulţumită de funcţionarea unui telefon mobil pe care tocmai îl achiziţionase „la mâna a doua”, cumpărătoarea s-a deplasat la domiciliul vânzătorului şi i-a solicitat înapoierea banilor. A fost întâmpinată de bărbat şi de soţia acestuia care, prin injurii şi cuvinte jignitoare, i-au spus să iasă din locuinţă.

Cearta dintre cei trei a continuat până când, îmbrâncită fiind, femeia nemulţumită de tranzacţie a atins o oală plină cu sarmale aflată pe aragaz, care a căzut pe podea şi i-a stropit atât pe combatanţi, cât şi pe o fată minoră aflată în locuinţă.

Atât cele două femei implicate în conflict, cât şi copilul minor al familiei se pare că au suferit arsuri superficiale, fapt pentru care s-au deplasat la spitalul din localitate pentru a primi îngrijiri medicale.

În urma acestui incident, jandarmii au aplicat două amenzi contravenţionale celor doi soţi, în valoare totală de 400 de lei şi le-au recomandat ca pe viitor să respecte normele legale şi de convieţuire în societate.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax