Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atenție la pariurile online! Sfaturi practice dedicate începătorilor, pentru îmbunătățirea șanselor de câștig

Publicat

online

De ce ne plac pariurile sportive? Să pariem este simplu, distractiv și ne dă posibilitatea să facem niște bani. Sau, să-i pierdem. Totuși, nu e doar o chestiune de noroc, sau mai bine zis, nu e o chestiune de norocul începătorului. Începătorii nu ar trebui să se grăbească să înceapă să plaseze pariurile. Dacă abordați lucrurile greșit de la început, este puțin mai puțin probabil să vă bucurați de pariurile sportive. Responsabilitatea înseamnă să nu pariați mai mult decât vă permiteți, să stabiliți limite și multe altele, pe care le regăsiți mai jos.

Este vorba despre a obține o mulțime de informații legate de betting, cât mai multe posibil, dacă sunteți un novice complet sau dacă aveți nevoie doar de o mică perfecționare.

Rețineți că trebuie să urmați aceste sfaturi, indiferent de obiectivele dvs. de pariere.

Stabiliți limite financiare, e mai probabil să pierdeți

Fiecare sfat din acest articol dedicat pariurilor online este important, dar nici unul dintre ele nu este mai important decât acesta: indiferent cât de mulți bani aveți sau ce scopuri pe termen scurt sau lung sunt, trebuie să stabiliți un buget. Rețineți că pierderea banilor este un rezultat mult mai probabil decât câștigarea banilor. Trebuie să decideți cât de mulți bani sunteți pregătiți să puneți în pericol și asigurați-vă că nu începeți să riscați mai mult dacă pierdeți totul.

Puteți seta un buget zilnic, un buget săptămânal, un buget lunar sau un buget anual. Cum vă configurați bugetul depinde în întregime de voi. Doar asigurați-vă că bugetul pe care îl stabiliți este la o valoare accesibilă și că puteți rămâne la suma respectivă, fără să o depășiți.

Stabiliți priorități, fiți responsabili

Există anumite costuri de viață care ar trebui să fie întotdeauna prioritatea. Jo, pot deveni o mare problemă pentru voi și familiile voastre. Atunci, jocurile de noroc pot începe să scape de sub control, iar consecințele pot fi teribile.

Acest lucru este ușor de evitat prin simpla lipire a unui buget. Pariurile sportive sunt mult mai probabil să fie o experiență plăcută atunci când sunt accesibile și nu este nevoie să vă faceți griji dacă câștigați sau pierdeți un pariu.

În mod ideal, ar trebui să utilizați și un plan de pariere. Un plan de încasare este în principiu doar un set de reguli care determină cât de mult ar trebui să fie pariat pe fiecare pariu în raport cu dimensiunea bugetului. Vă recomandăm să pariați în jur de 1-2%, și cu siguranță nu mai mult de 5%. Acest lucru vă va permite să rezistați la câteva pierderi fără să vă sufocați prea repede întregul buget.

Fiți selectivi

Un aspect al pariurilor sportive care este destul de atrăgător este numărul de opțiuni pe care le prezintă. În aceste zile putem paria pe aproape orice sport, și practic orice joc, eveniment, ligă sau competiție. De asemenea, avem o mare varietate de tipuri diferite de pariuri pentru a alege. În ansamblu, există o mulțime de variante în care veți pierde banii.

Cu toate acestea, este important să fiți selectivi. Plasarea prea multor pariuri poate fi la fel de dăunătoare ca și banii prea mulți, deoarece este posibil ca și acest lucru să conducă la pierderea mai rapidă a banilor. Este greu să faceți în mod constant selecții sensibile atunci când plasați o mulțime de pariuri, deci este mult mai bine să vă concentrați pe încercarea de a găsi oportunități cu adevărat bune.

Un principiu similar se aplică pentru a decide cât de multe pariuri trebuie plasate într-un singur joc sau eveniment. Există zeci de opțiuni de pariere pentru fiecare joc, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să plasați zeci de pariuri. Din nou, este mai bine să încercați să identificați cele mai bune oportunități.

Ce siteuri să alegeți?

Cea mai dificilă parte a pariurilor online este de a decide ce siteuri să utilizați, din cele foarte multe care există pe piață. Deși majoritatea site-urilor au o reputație bună și vă permit să pariați în siguranță, există câteva care nu sunt. În mod evident, doriți doar să utilizați cele mai bune site-uri, dar cum știți care site-uri sunt cele mai bune?

Nu dorim să facem clasamente, dar vă recomandăm să citiți cu atenție comentariile și recenziile altor utilizatori. Vă vor ajuta să înțelegeți cum funcționează sistemul.

Compararea cotelor și a liniilor este foarte simplă și durează doar câteva momente ori de câte ori plasați un pariu. Deoarece casele de pariuri și site-urile de pariuri nu oferă toate aceleași cote și linii, verificați cea mai bună ofertă posibilă pentru fiecare pariu pe care îl plasați. Diferențele dintre cote și linii sunt, de obicei, destul de mici, dar se adaugă în timp. Chiar și o diferență de 8-10% este importantă.

Țineți evidența

Foarte puțini începători își țin  evidența pariurilor plasate. O greșeală, din cel puțin două motive. Primul ar fi acela că fără să notați, vă va fi greu să știți câți bani ați ”băgat” la pariuri. Cum am explicat, e important să monitorizați cât cheltuiți cu această plăcere. În al doilea rând evidențele pariurilor plasate vă ajută să învățați și să vă corectați greșelile mult mai rapid. Este o chestiune vitală pe termen lung, în ceea ce privește profitul.

Sfaturi:

Învățați limbajul

Ignorați preferințele personale (nu pariați neapărat pe echipa cu care țineți)

Nu deveniți prea încrezători atunci când câștigați

Nu vă demoralizați când pierdeți

Dedicați timp cercetării

Aveți încredere în propria judecată,

Experimentați

Intrați pe forumuri dedicate bettingului

Luați din când în când pauze de la betting.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax