Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT MORTAL pe Autostrada A1, Sebeș-Orăștie. Două persoane au DECEDAT, după ce o mașină a intrat într-un TIR

Publicat

accident a1 sebes orastie

Un accident rutier grav s-a produs joi, în jurul orei 04:20, pe Autostrada A1, între Sebeș și Orăștie. Două persoane au decedat, după un impact între un autoturism și un autotren.

În urma accidentului, circulația rutieră a fost blocată pe respectivul sens de mers.

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș intervine cu o autospecială, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs pe A1 – km 318 sens Sebeș-Orăștie.

Sunt implicate un autoturism și un autotren. În urma impactului au rezultat patru victime, două decedate și doua asistate medical. Circulația este blocată pe respectivul sens de mers.

Victimele au fost declarate decedate de echipajul SMURD din cauza leziunilor incompatibile cu viața. Este vorba de pasagerul dreapta și cel de pe bancheta din spate. Conducătorul auto a fost transportat la UPU Alba pentru asistență medicală iar condătorul auto al autotrenului de marfă a refuzat transportul la spital.

Accidentul s-a produs după ce un şofer de 54 de ani a adormit la volan şi a intrat cu autoturismul VW, înmatriculat în județul Hunedoara, în spatele semiremorcii unui TIR. Mașina a fost aruncată în parapetele de pe mijlocul autostrăzii.

Pasagerul din dreapta a murit strivit între fiare, în vreme ce un alt pasager, aflat pe bancheta din spate, a fost pur şi simplu proiectat prin geam şi aruncat în afara maşinii, murind şi el instantaneu.

Foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax