Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Viorica Dăncilă nu iartă. Vrea să dea afară vinovatul pentru invitațiile greșite la concertul de la Ateneu

Publicat

viorica colaj

Viorica Dăncilă nu iartă greșeala făcută de către un angajat, care a scris data de 8 ianuarie 2018 ca și confirmare pentru concertul dedicat preluării președinției Consiliului Uniunii Europene, ce are loc joi 10 ianuarie 2019. 

Viorica Dancila este hotarata sa il dea afara pe cel vinovat de trimiterea unor invitatii gresite pentru concertul de la Ateneul Roman, pe acestea scriind ca trebuie confirmata prezenta pana la „8 ianuarie 2018”.

„Într-adevar, pe invitație a apărut această nefericită greșeală. Eu va cer scuze tuturor. Dna prim-ministru a întrebat în ședința de guvern cine a facut și a spus ca cine este autorul acestor invitații trebuie sa plece. Și cred ca a luat o decizie foarte bună”, a relatat ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, miercuri seara, la Antena3.

„Lucrurile trebuie facute la timp și este într-adevar în administrație o lipsa acută de profesioniști care să știe ce trebuie să facă și mai ales la timp”, a continuat Andronescu.

Amintim ca Florin Roman a postat pe Facebook invitația primită de la prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Nouă gafă a premierului Dăncilă: Florin Roman, invitat să confirme prezența la un concert, cu un an înainte de data lui

”Veorica lovește din nou! Am fost invitat de “Excelența Sa” la concertul dedicat preluării președinției Consiliului Uniunii Europene ce are loc joi, 10 ianuarie 2019! Confirmarea trebuia făcută până în 8 ianuarie…2018! Am ratat:))”, a scris deputatul de Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax