Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Papa Francisc vine la Blaj. Suveranul Pontif va vizita România la sfârșitul lunii mai

Publicat

papa

Papa Francisc va ajunge anul acesta în România. Suvernul Pontif va veni la București pe 31 mai 2019 şi va rămâne în țara noastră pentru trei zile. În cadrul programului oficial, Papa Francisc va merge la Blaj și la Iaşi.

Potrivit unor surse, pe lângă București, Papa Francisc va vizita Iașiul și de asemenea va merge la Blaj, unde este așteptat să celebreze o liturghie în care să fie beatificați episcopii greco-catolici martiri. La București, Papa Francisc se va întâlni cu reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române și va vizita Catedrala Mântuirii Neamului.

Citește și FOTO/VIDEO: Liturghie cu 100 de preoți și episcopi în Catedrala ”Sfânta Treime” din Blaj. Cardinalul Sandri, vag în legătură cu vizita Papei Francisc în România

Invitația oficială a fost făcută de președintele Klaus Iohannis în martie 2017.. Ultima vizită a unui suveran pontif în România a fost cea a Papei Ioan Paul al II-lea, în 1999.

Citește pe aceeași temă:  Papa Francisc va vizita România în următorii doi ani. Este așteptat cu speranță la Blaj, pe Câmpia Libertății (16.11.2017)

sursa: digi24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax