Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aiudeanul Bogdan Andone antrenor secund la FCSB. Mihai Teja este convins de alegerea făcută

Publicat

bogdan andone

Aiudeanul Bogdan Andone în vârstă de 44 de ani, a devenit antrenor second la FCSB. Acesta a intrat în staff-ul lui Mihai Teja, în 10 ianuarie 2019 și a plecat cu echipa în cantonament în Spania.

Este o surpriză dacă ţinem seama că el nu a avut nicio legătură vreodată cu FCSB, respectiv Steaua, ba de cele mai multe ori le-a fost rival celor de acolo. Însă Teja are o relaţie foarte bună cu el, iar noul antrenor al FCSB-ului este convins că îl va ajuta.

În prima parte a campionatului, Andone a fost antrenor principal la Metaloglobus şi la Energeticianul, ambele în Liga a 2-a. De asemenea, a mai condus staff-urile tehnice la Olimpia Satu Mare şi la ASU Poli.

Iar cu Marius Şumudică a lucrat la Astra şi la Al Shaab. Sub comanda fostului său coechipier de la Rapid, Andone a câştigat titlul de campion în Liga 1, la finalul unei lupte la baionetă cu FCSB, şi Supercupa României. Ambele la Astra.

Bogdan Andone și-a început activitatea de fotbalist în anul 1992 într-un meci Sportul Studențesc vs Corvinul Hunedoara, câștigat de ”studenți” cu 3 la 0.

Acesta a activat pe postul de mijlocaș defensiv, iar printre echipele de renume din România a activat la Corvinul Hunedoara, Sportul Studențesc, Rapid București, Oțelul Galați.

Ca și antrenor a activat în fruntea echipelor FC voluntari, Astra Giurgiu, ASU Politehnica Timișoara, ultima echipă condusă de acesta fiind ACS Energeticianul.

sursă: digisport.ro, wikiepedia.org

Sursă foto: digisport.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax