Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bandă de spărgători din Blaj, anihilată de polițiști. Au dat mai multe spargeri pe raza județului Alba

Publicat

bunuri

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au identificat şi reţinut 3 bărbaţi, cu vârste de 20, 31 şi 43 de ani, toţi din municipiul Blaj, bănuiţi de săvârșirea a șapte fapte de furt şi a trei tentative de furt.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în perioada mai – decembrie 2018, ar fi pătruns, prin efracţie, în locuinţe, case în construcţie şi într-o societate comercială şi ar fi sustras bunuri în valoare totală de 86.000 lei, între care bijuterii, articole vestimentare, scule electrice, produse electrocasnice, obiecte de artizanat, o armă din categoria celor neletale dar şi un autoturism pe care l-ar fi folosit la săvârșirea unuia dintre furturi, iar ulterior l-ar fi abandonat.

Se pare că, o parte din bunurile sustrase ar fi fost valorificate de către cei 3 bănuiţi, în pieţe şi talciocuri din judeţul Alba.

Poliţiştii au stabilit, de asemenea, că bărbaţi ar fi încercat să sustragă bunuri din alte 3 locuinţe aflate pe raza municipiului.

Cu ocazia activităților de cercetate şi pentru obţinerea de probe şi recuperarea prejudiciului, poliţiştii de investigaţii criminale, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii domiciliare, ocazie cu care au identificat şi recuperat bunuri în valoare de 27.000 de lei.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 11 ianuarie, cele 3 persoane reţinute să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale şi recuperarea întregului prejudiciu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax