Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Parcul „I.C. Brătianu” din Alba Iulia nu va fi transformat în parcare. Declarația viceprimarului Gabriel Pleșa

Publicat

parc

Parcul „Ion I.C. Brătianu” din Alba Iulia nu va fi distrus și transformat în parcare. Declarația aparține viceprimarului Gabriel Pleșa care, într-o postare pe Facebook, dezminte informațiile apărute recent în spațiul public din Alba Iulia, prin care Primăria municipiului ar avea intenția de a distruge parcul și amenaja o parcare în locul spațiului verde.

Acesta leagă zvonul pornit în ultimele zile de cererea Curții de Apel Alba Iulia, prin care solicită amenajarea spațiului din fața intrării în instanță, în parcare, pentru cei care participă zilnic la înfăptuirea actului de justiție.

”Dragi prieteni, am înteles că astăzi dimineață a apărut o postare, care anunța intenția Primariei Alba Iulia de a distruge parcul I.C. Brătianu, din spatele statuii marelui om politic liberal și de al înlocui cu locuri de parcare. Este total fals și alarmist acest zvon și vă asigur că nu există asemenea intenții! Probabil totul a pornit, acum o lună, de la o cerere a Curții de Apel Alba, care ne solicitau renunțarea la zona verde din fața intrării secundare în Consiliul Judetean Alba (str. Bucuresti) și amenajarea unor locuri de parcare pentru instituție. Noi am pus în dezbatere publică acest lucru și vom lua ulterior o decizie, care sunt aproape sigur că va fi negativă! După cum știți, sunt un mare partizan al zonelor verzi și al parcurilor vechi din Alba Iulia! Sper să fiți de acord cu poziţia mea! O zi bună!”, a transmis viceprimarul Gabriel Pleșa într-o postare pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax