Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Iarna pe ulițe. Cum s-a circulat astăzi în Alba Iulia

Publicat

YouTube video

După ninsoarea căzută pe timpul nopții, vineri dimineața, pe străzile din Alba Iulia s-a circulat în condiții de iarnă. Utilajele au curățat cu prioritate bulevardele și străzile principale, unde carosabilul a fost deszăpezit, iar mai apoi au intrat și pe cele secundare. Între blocuri, pe unele străzi din zona cartierelor rezidențiale, dar și pe două străzi din Cetatea Alba Carolina, omătul căzut nu a fost „deranjat”, dar, cu toate acestea, s-a circulat fără probleme.

Am încercat să vedem cum se circulă pe câteva din străzile din oraș, vineri în jurul amiezii, pe traseul Crișanei, Iașilor, B-dul Ferdinand I, Viilor, Take Ionescu, B-dul Încoronării, Izvorului, La Recea, Brândușei, Lalelelor, Mușețelului, Dr. Aurel Lazăr, Vasile Goldiș, Francisca, Pinului, Aurel Vlad, Iederei, B-dul Transilvaniei, Arnsberg, Cloșca, Unirii, Mitropolit Andrei Șaguna, Gabriel Bethlen, Păcii, Brădișor.

s Ne puteți trimite fotografii sau filmări, în cazul în care surprindeți probleme cauzate de zăpadă în localitatea dumneavoastră sau atunci când vă aflați în trafic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax