Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Netflix crește prețurile la abonamente. Cât ne va costa să ne uităm în continuare la ”serialele bune”

Publicat

filme

Serialele pe care le urmărim vor costa mai mult. Asta pentru că Netflix mărește toate prețurile la abonamente cu procente cuprinse între 13 și 18%. Este vorba despre cea mai mare scumpire de până acum, anunțată de companie.

Astfel, abonamentul de 8 dolari va costa 9 dolari, cel de 11 $ dolari ajunge la 14 $, iar cel de 13 $ urcă până la 16 $. Aceste prețuri se aplică de îndată noilor utilizatori, în timp ce abonații mai vechi beneficiază de o perioadă de grație de 3 luni.

Schimbăm prețurile din când în când, pe măsură ce continuăm să investim în divertisment de calitate și să îmbunătățim experiența utilizatorilor Netflix pe ansamblu”, anunță compania, într-un comunicat.

Netflix, una dintre cele mai dinamice companii, a investit până acum miliarde de dolari în conținut original, rezultatul fiind o serie de producții extrem de populare precum „House of Cards”, „Orange is the New Black” și „Stranger Things”, dar și ”Narcos” sau ”Suburra”.

În octombrie 2018, Netflix avea peste 137 de milioane de abonați în toată lumea.

Sursă: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax