Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cei trei suspecți în cazul CRIMEI de la Mediaș vor să fie cercetați în LIBERTATE. Contestă măsura arestului preventiv

Publicat

crima medias

Cei trei suspecți în cazul cumplitei crime de la Mediaș cer să fie cercetați în libertate. Aceştia contestă măsura arestului preventiv dispusă, în data de 14 ianuarie,  de Tribunalul Sibiu. Apelul se va judeca în data de 21 ianuarie la Curtea de Apel Alba Iulia.

VIDEO: Recidivistul din Alba, care a ucis un tânăr în Mediaș, condamnat, în trecut, pentru tentativă de omor și tâlhărie

„Toți trei au făcut contestație. Aceasta înseamnă că dosarul o să meargă la Curtea de Apel și Curtea de Apel o să soluționeze contestația. O contestație a fost formulată chiar în sală”, a declarat Cornelia Prundaru, purtător de cuvânt al Tribunalului Sibiu.

Cei trei suspecți, sunt cercetaţi penal pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi lovire sau alte violenţe.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor trei suspecți, astfel: Marius Rusu (30 de ani, din jud Alba), cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat Ovidiu Otvoș Ioan (38 de ani, din județul Sibiu), cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor și Paul Anghel (34 de ani, din județul Alba) cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Reamintim că Marius Rusu a fost eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu în 25 mai 2018. Paul Anghel a fost eliberat condiționat în 13 iunie 2017. Cei doi mai aveau de executat pedepse cu închisoare de 777 de zile, respectiv 423 de zile.

Crima din Mediaş s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică (12/13 ianuarie), în jurul orei 1.00, în apropierea unui club de noapte din oraş. Victima este Marius Andrei Faghiura, din Mediaş, care a murit la spitalul din oraş, după ce a fost bătut şi lovit cu cuţitul de 11 ori.

Potrivit procurorilor, cei trei inculpaţi, alături de alte persoane, s-au deplasat, în noaptea respectivă, în jurul orei 00,40, la clubul “Serabeva” din Mediaş. În jurul orei 1.05, un grup format din 10 persoane, inclusiv victima – Marius Andrei Faghiura (25 de ani, din Mediaş) a intrat în acelaşi club şi s-a îndreptat spre masa la care se aflau cei trei.

“Imediat între cele două grupuri are loc o altercaţie în cadrul căreia este lovit martorul C.I. precum şi Rusu Marius. Văzând că Rusu Marius se îndreaptă către ei cu un cuţit, membrii grupului din care făcea parte şi victima părăsesc clubul şi o iau la fugă către poarta imobilului aflată la aproximativ 20-30 m depărtare de club, aceştia fiin

VIDEO: Tânăr ucis de un recidivist din Alba, într-un club din Mediaș. Agresorul, eliberat prin recurs compensatoriud urmaţi imediat de către Rusu Marius, Ovidiu Otvoș Ioan, Anghel Paul precum şi celelalte persoane.

În continuare, victima Faghiura Marius Andrei alunecă pe zăpadă şi cade la pământ, fiind astfel ajunsă din urmă de către Rusu Marius şi Ovidiu Otvoș Ioan, ambii având în mâna dreaptă câte un cuţit. Ovidiu Otvoș Ioan se poziţionează în dreptul capului victimei şi îl loveşte cu piciorul în zona capului de 8 ori. Concomitent cu loviturile aplicate de Ovidiu Otvoș Ioan în zona capului, Rusu Marius loveşte victima aflată la pământ de 11 ori cu cuţitul în zona membrelor inferioare, acesta fiind împiedicat să mai lovească în continuare cu cuţitul de către Ovidiu Otvoș Ioan care îl împinge de deasupra victimei, moment în care se dezechilibrează şi cade în zăpadă în apropierea victimei. Imediat după ce Rusu Marius şi Ovidiu Otvoș Ioan încetează să mai lovească victima, apare venind în fugă şi Anghel Paul care se îndreaptă direct către victima aflată la pământ si pe care o loveşte cu pumnii şi cu picioarele tot în zona capului.”, se arată într-un comunicat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Potrivit sursei citate, “moartea victimei Faghiura Marius Andrei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei externe, consecutivă unor plăgi tăiate-înţepate la nivelul membrelor inferioare cu secţiune de pachet vascular femural drept (arteră şi venă femurală), leziunile traumatice tanatogeneratoare putând fi produse prin lovire repetată cu un corp tăietor-înţepător, majoritatea aplicate dinapoia înaintea victimei. La autopsie s-au mai constatat leziuni traumatice cranio-faciale şi la nivelul cotului stâng care s-au putut produce prin lovire cu corp dur şi cădere pe un plan dur neregulat, dar care nu au intervenit în determinismul decesului”.

VEZI: Crima din Mediaș: Un al doilea bărbat din Alba, reținut. Era eliberat condiționat din Penitenciarul Deva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rika Barosanul

    miercuri, 16.01.2019 at 21:44

    mortacila e devina dal in ……….. io trebuit scandal , si eu tot ………….!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax