Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Îngrijorare și nesiguranță în Alba Iulia, după incidentele violente cu infractori eliberați înainte de termen

Publicat

n

Acțiunile recente ale unor recidiviști eliberați în urma legii recursului compensatoriu, creează îngrijorare în rândul cetățenilor din Alba. Pe grupurile de Facebook au început să circule o serie de informații și alerte cu privire la situații, de altfel normale, în care oamenii se simt în nesiguranță.

”Vă rog să aveți mare atenție când ieșiți seara afară! În seara aceasta, în jurul orei 18.30, în fața scării blocului unde locuiesc, m-am trezit cu un bărbat care a venit în grabă în spatele meu și a prins de ușa scării, intrând după mine în scară… ceea ce mi se pare dubios și am mărit pasul intrând repede în casă. Acesta s-a oprit pe scări uitându-se la ușă, după care a plecat înapoi. Norocul meu, zic eu, este că acesta fiind șchiop, nu a prins destulă viteză să mă ajungă.

Este îmbrăcat într-o geacă vernil (cred, pentru că lumină nu prea era), poartă căciulă care aproape îi acoperea ochii, vârstă cam la 50 de ani, înălțime aproximativ 1,75.

Ținând cont de toate atacurile care au avut loc, fiți prudenți! Eu sunt încă șocată… P.S. Zona este cea a bulevardului din cetate” a scris o tânără pe grupul de facebook ”Părinți din Alba”.

Situații similare, în care oamenii s-au speriat, s-au întâmplat și în alte părți ale orașului, a transmis un cititor Alba24.

Îngrijorarea vine probabil din cele două incidente petrecute în ultima vreme, în care au fost implicați recidiviști eliberați din pușcărie înainte de termen, în baza legii recursului compensatoriu.

Vezi și: VIDEO: Atac șocant în scara unui bloc din Alba Iulia. O tânără lovită cu brutalitate, de un bărbat necunoscut

În primul caz, o tânără a fost tâlhărită în scara unui bloc din cartierul Cetate, în timp ce aștepta liftul. Aceasta a fost lovită din spate de un infractor și și-a pierdut cunoștința.

Vezi și: VIDEO Tânăr ucis de un recidivist din Alba, într-un club din Mediaș. Agresorul, eliberat prin recurs compensatoriu

Un al doilea caz s-a înregistrat la sfârșitul săptămânii trecute, când un alt infractor eliberat din pușcărie a ucis cu cuțitul un rival. S-a întâmplat la Mediaș, în apropierea unui club în care a izbucnit un scandal în care au fost implicate două grupări.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax