Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ghinion în serie pentru un șofer din Alba. Mașina i-a fost lovită din nou, la o oră după ce derapase într-un șanț

Publicat

colaj hategan

ȘTIREA TA: Ghinion pentru un bărbat din Alba Iulia. Acesta a plecat de acasă spre serviciu, vineri dimineața devreme, dar într-o curbă, în apropiere de Vințu de Jos, mașina a intrat în balans și a derapat în șanț.

Omul a lăsat acolo mașina pe care nu avea șanse să o scoată, dar, puțin mai târziu, o altă mașină a derapat exact în același loc și i-a lovit-o încă o dată.

accident Mai mult, în timp ce polițiștii completau la fața locului documentele de constatare, la vreo 50 de metri depărtare, pe același drum, un alt șofer a pierdut controlul mașinii, care s-a răsturnat în afara carosabilului.

”Vineri 18. Dacă pentru unii Vineri 13 e cu ghinion, pentru mine Vineri 18 e zi cu ghinion. Dimineața la ora 5.50 ma deplasam spre servici cam grăbit ce-i drept și într-o curbă dau de gheață pe carosabil. Mașina începe să danseze stânga dreapta de câteva ori, face o învârtită pe mijlocul drumului, după care se parchează cuminte în șant. Încerc să o scot dar nu mă chinui pentru că îmi dau seama că nu pot. O închid și fac semn la o mașină ce trecea să oprească. Ajung la servici pe la 6.20 și ma gândeam pe cine să sun să mă ajute după-masă să scot mașina din șanț. Pe la 8.10 suna telefonul, răspund, era de la Politie. M-au anunțat că mașina mea lăsată în șanț tocmai a fost lovită de altă mașina care a derapat, pe aceeași porțiune. Ăsta da ghinion!” a declarat acesta pentru Alba24. 

El a adăugat că locul în care s-a petrecut incidentul este aproape de sediul firmei Giro, aproape de Vințu de Jos, unde există o curbă dublă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax