Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fabrică de sulfat din Zlatna, scoasă la vânzare pe siteurile de anunțuri publicitare. Cât costă și ce active are

Publicat

zatna

O fabrică de producere a sulfatului de cupru din Zlatna este scoasă la vânzare pentru aproape un milion de euro, pe mai multe siteuri de anunțuri publicitare, de către o societate de insolvență. Este vorba despre o fabrică aparținând firmei Erika Star SRL Zlatna, al cărui lichidator judiciar a fost desemnată R&I GROUP SPRL

Vezi și UPDATE: FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Fabrica Solina – Supremia ARDE din temelii! Incendiu de coșmar lângă Alba Iulia

Prețul fabricii este de 995.704 euro. Lichidatorul a mai încercat în trecut să vândă fabrica la un preț mai mare, respectiv 1.691.318 euro, dar fără succes.

Ce se vinde, de fapt

Anunțul spune că este vorba despre un activ funcțional, în total peste 16.000 de metri pătrați de teren împreună cu construcțiile de deasupra, dar și cu instalațiile de producție.

”Activ Funcțional ”Proprietate industrială Zlatna, jud. Alba”, proprietate imobiliară în suprafaţă de 12.068 mp și respectiv, în suprafaţă de 4.356 mp, precum si constructiile edificate pe acestea și instalații (utilaje si echipamente) de producere a sulfatului de cupru care funcționează cu materie primă ”cupru nou”, dar și din ”Deșeu de Cupru” având pretul de pornire de 995.703,73 euro, exclusiv TVA.

Bunurile se află la punctul de lucru al debitoarei situate in Zlatna, jud. Alba” se precizează în anunț. Societatea de insolvență prin care se face vânzarea este R&I Group SPRL, lichidatorul judiciar desemnat de Tribunalul Alba. 

volvo

Firma mai vinde și un autoturism Volvo XC 90 din 2008 (300.000 de kilkometri) la prețul de 2.800 de euro și un motostivuitor la prețul de 887 de euro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax