Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei la Cîmpeni, pentru depistarea şoferilor care conduc sub influenţa alcoolului. Amenzi de 7000 de lei

Publicat

actiune politie

La Cîmpeni şi în localităţile arondate, poliţiştii au acţionat în weekend pentru combaterea conducerii autovehiculelor pe drumurile publice sub influenta băuturilor alcoolice. Au verificat zeci de autovehicule şi au dat amenzi în valoare de peste 7000 de lei.

Acţiunea a fost organizată în perioada 8-10 februarie, de Poliţia oraşului Cîmpeni – Compartimentul Rutier, împreună cu poliţiştii din cadrul Compartimentului de Ordine Publică.

Potrivit IPJ Alba, aceştia au controlat 72 de autovehicule, au legitimat 85 de persoane şi au aplicat 27 de sancţiuni contravenţionale, fiind retrase şi 3 certificate de înmatriculare.

Cu ocazia acţiunii au fost constatate 27 de abateri de natură contravenţională, din care 18 pentru viteză neregulamentară şi 9 pentru alte abateri, în valoare totală de 7250 lei, precum şi o infracţiune de conducere sub influenţa alcoolului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax