Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ester Peony va reprezenta România la Eurovision 2019. Va cânta piesa „On a Sunday” la concursul de la Tel Aviv

Publicat

YouTube video

Ester Peony cu piesa „On a Sunday” va reprezenta România la Eurovision 2019, concurs ce se va desfăşura în luna mai, la Tel Aviv.

Show-ul selecţiei naţionale s-a desfăşurat duminică seara, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Citește și Eurovision 2022: Cine sunt cei 10 finalişti stabiliți la Selecţia Naţională. Când va fi ales reprezentantul României la concurs

Ester Peony cu piesa „On a Sunday” (65 de puncte), Bella Santiago cu „Army of Love” (50 de puncte) şi Laura Bretan cu „Dear Father” (48 de puncte) au fost primele trei piese în ordinea preferinţelor juriului.

Publicul a decis astfel: Laura Bretan – „Dear father” 12 puncte, Trooper – „Destin” 10 puncte, Bella Santiago – „Army Of Love 8 puncte.

Cine este Eseter Peony

Ester Peony a fost desemnată câştigătoarea Eurovision România 2019. Pe numele real Ester Alexandra Creţu, cântăreaţa a reuşit să cucerească juriul internaţional cu interpretarea piesei „On a Sunday“ şi, cu 65 de puncte, să le surclaseze astfel pe principalele favorite, Bella Santiago cu „Army of Love“ (50 de puncte) şi Laura Bretan cu „Dear Father“ (48 de puncte)

Pe numele său real Ester Alexandra Creţu, artista este o compozitoare şi cântăreaţă de origine română. A locuit în copilarie în Canada, la Montreal, iar în 2014 începea să fie cunoscută online prin realizarea de coveruri de piese celebre.

Ester Peony este cunoscută publicului din România pentru colaborările cu Phelipe sau Mahia Beldo. Despre Eurovision, artista spunea că este una dintre cele mai grele încercări pe care le poate avea, pentru că reprezintă toată țara.

Juriul a fost format din Tali Eshkoli – Head of Event & Content Eurovision Song Contest 2019, Emmelie de Forest – laureată a ediţiei din 2013, Deban Aderemi şi William Lee Adams – jurnalişti şi influenceri consacraţi în fenomenul Eurovision Song Contest, Şerban Cazan – Head of Production HaHaHa Production şi artistul moldovean Alex Calancea.

Şi publicul a contribuit la alegerea reprezentantului României la Eurovision, votând prin SMS.

YouTube video

Spectacolul de duminică seară a avut trei prezentatori – Aurelian Temişan, Ilinca Avram şi Alina Ionescu, iar pe scenă au susţinut recitaluri şi artista israeliană Netta Barzilai – câştigătoarea competiţiei internaţionale de anul trecut, Netta şi Emmelie de Forest (câştigători Eurovision) şi laureata marelui trofeu Cerbul de Aur de anul trecut, Inis Neziri.

YouTube video

Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, sub sloganul “Dare to dream”. Semifinalele vor fi pe 14 şi 16 mai şi finala pe 18 mai. La ediţia cu numărul 64 a competiţiei muzicale, alături de România s-au mai înscris 41 de ţări.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bogdan Mocanu

    luni, 18.02.2019 at 00:08

    Sunt atat de revoltat incat nici nu stiu daca imi pare rau ca nu a castigat Laura Bretan (adica cine era 100% corect sa castige) sau ca s-a dovedit inca o data ca suntem o natie de hoti care nu o sa ne vindecam niciodata de boala aceasta.
    Ati dat dovada de cea mai mizerabila modalitate de a ne arata cat suntem de prosti noi romanii, ca acceptam sa fim calcati in picioare in modul in care ati facut-o astazi!
    Cum este posibil ca O PARERE A INTREGII ROMANII (a celor care au dorit sa si-o exprime prin tel/sms, adica asa cum este si la vot, a celor care sunt interesati si cei care pana la urma conteaza) sa VALOREZE exact cat parerea unui singur om din juriu, care nici macar nu are vreo legatura cu Romania?!?
    De ce sa conteze parerea unui singur om, care nici macar nu este roman, indiferent ca se cheama Eshkoli, Emmelie, Aderemi sau William Lee Adams CAT PATREREA UNEI TARI INTREGI?!?! Aceasta selectie nu era cumva despre CINE VOR ROMANII SA II REPREZINTE LA EUROVISION?!?
    Sa va fie rusine! Ati reusit sa aruncati in noroi si acest concurs, ati trimis la Eurovision un om pe care romanii l-au notat cu numai 3 puncte si ati lasat acasa o cantareata de 12 puncte!
    Ne meritam soarta! Incredibil!!!
    Sa aveti o seara la fel de buna ca si cea pe care ne-ati lasat-o noua, romanilor…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax