Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alcoolemie de 5,86 mg/l pentru un șofer din Blaj care nu părea băut. Cum explică rezultatul testării

Publicat

etilotest

Un tânăr de 27 de ani din Blaj ar putea intra în Cartea Recordurilor cu o alcoolemie halucinandă însă treaz. Acesta a fost prins la volan cu o alcoolemie de aproape 6 mg/l fără a părea măcar că ar fi băut. Se pare că problema ar fi un spray de gură pe care l-a folosit chiar înainte de a fi oprit de polițiști. 

Tânărul a fost oprit în trafic duminică seara pe o stradă din Blaj. În momentul în care acesta a fost testat cu aparatul etilotesc a avut parte de șocul vieții sale, atât el cât și polițistul care l-a tras pe dreapta.

Etilotestul i-a indicat nu mai puţin de 5,86 miligrame pe litru în aerul expirat, asta în condițiile în care șoferul nu părea băut și cu o astfel de alcoolemie orice persoană ar fi fost cel mai probabil în comă alcoolică.

Şoferul spune că a folosit un spray de gură cu doar câteva minute înainte de a fi oprit în trafic.

Acesta a fost dus la spital pentru probele biologice, iar rezultatele vor stabili cu exactitate dacă șoferul a urcat sau nu băut la volan.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax