Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO Ninsoare și viscol pe Autostrada Sibiu-Sebeș. Drumarii intervin cu utilajele pentru curățarea zăpezii de pe șosea

Publicat

YouTube video

A început să ningă în mai multe regiuni din România, iar drumarii au fost deja nevoiți să întervină pe mai multe drumuri naționale și chiar pe autostrăzi. Ninsoarea și vântul puternic au ajuns acum și pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș.

”Ninsoarea puternică de la Brasov s-a mutat acum pe Sibiu” a anunțat purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov. Mașinile drumarilor curăță zăpada viscolită de pe autostradă și de pe celelalte drumuri din Sibiu, Brașov, Covasna, Harghita. Un microbuz în care se aflau 9 persoane s-a răsturnat în apropiere de Codlea. Un camion a blocat circulația între Arpașu de Jos și Brașov. Șoselele sunt pline de zăpadă, iar vântul bate cu putere – tot ce este mai rău pentru cei care se încumetă acum la drum.

Vezi pe România24: Noaptea GROAZEI: Copaci rupţi, maşini avariate şi table desprinse de vânt în București. Zăpadă și viscol în centrul țării

Este COD GALBEN începând de vineri iar  vremea se răceşte şi vor fi ploi, lapoviță, ninsori și vânt puternic, în Alba și alte județe din țară, până sâmbătă, la ora 16:00. De asemenea, ANM a emis Cod Galben de vânt puternic valabil pentru zona de munte din Banat, Crișana, Muntenia, Dobrogea, sudul și centrul Moldovei.

Vezi și VIDEO Pericol pe Autostrada A 2: Mai multe panouri antiorbire de pe parapetul median au fost smulse de vânt

Vântul va prezenta intensificări temporare, cu rafale de 45…55 km/h. Local se va forma ghețuș. Potrivit ANM, în perioada 22 februarie, ora 14:00 – 23 februarie, ora 16:00, se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării. Acestea vor fi mixte în Transilvania și mai ales sub formă de ninsoare în zonele montane, moderate cantitativ în Carpații Meridionali, unde se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent.

Vremea se va răci accentuat, devenind deosebit de rece pentru această dată, geroasă noaptea și dimineața, mai ales în regiunile nordice și centrale.

Vremea se va menține rece până luni (25 februarie)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax