Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: El este Alexandru din Teiuș! A găsit pe stradă un portmoneu cu bani și un telefon, pe care le-a dus la Poliție

Publicat

Secheres Alexandru

Un bărbat din Teiuş a predat Poliţiei un portmoneu şi un telefon pe care le-a găsit în zona centrală a oraşului. În urma verificărilor, poliţiştii au identificat persoana care le pierduse.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează domnului Sechereş Alexandru felicitări pentru spiritul civic de care a dat dovadă”, transmite IPJ Alba.

La data de 25 februarie 2019, la Poliţia Oraşului Teiuş s-a prezentat Alexandru Sechereş, de 31 de ani, din Teiuş, care a predat un telefon mobil şi un portmoneu în care erau documente şi suma de 380 de lei, despre care a declarat că le-a găsit în zona centrală a oraşului Teiuş.

Telefonul şi portmoneul ar fi fost uitate, de un cetățean, pe plafonul autoturismului său, iar acestea au căzut în momentul în care a plecat de pe loc.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe proprietarul lor şi i le-au restituit, iar pe bărbatul care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit, l-au felicitat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax