Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cafea oferită în trafic de polițiștii din Câmpeni. Campanie de conștientizare a riscurilor oboselii la volan

Publicat

actiune politie campeni

Poliţiştii împreună cu un medic din Câmpeni le-au explicat şoferilor identificaţi în trafic, noaptea trecută, care sunt riscurile la care se expun dacă conduc obosiţi. Pentru a alunga oboseala, poliţiştii le-au oferit câte o cafea.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 14/15 martie 2019, între orele 04.30 – 06.00, poliţiştii rutieri din Cîmpeni, împreună cu doctor Muntean Petru din cadrul Spitalului de Boli Cronice Cîmpeni, au organizat o acţiune ce a avut ca scop conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscul la care se expun în cazul în care conduc autoturisme fiind obosiţi.

Conducătorii auto li s-a explicat care sunt efectele oboselii asupra sistemului nervos şi reflexelor şi li s-a recomandat ca, în cazul în care se simt obosiţi, să oprească autoturismul, în afara carosabilului şi să încerce să se odihnească sau să bea o cafea.

Poliţiştii le-au oferit conducătorilor auto întâlniţi în trafic, noaptea trecută, câte o cafea, pentru a se revigora înainte să-şi continue călătoria.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax