Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un șofer de TIR din Alba, prins pe A1, după ce a lovit MORTAL un pieton pe DN 7 și A FUGIT de la locul accidentului

Publicat

politie noaptea

Un șofer de TIR în vârstă de 51 de ani din Alba, a acroşat un pieton pe DN 7, în localitatea Boița, luni în jurul orei 22.00, l-a târât pe şosea după care bărbatul a fost lovit şi de un autoturism şi a decedat. Conducătorul TIR-ului şi-a continuat drumul şi a fost prins pe A1.

UPDATE: IPJ Sibiu a comunicat miercuri, 20 martie, că a fost identificat bărbatul care şi-a pierdut viaţa. „În urma analizelor criminalistice efectuate de către poliţiştii sibieni, s-a reuşit identificarea persoanei accidentate mortal, în localitatea Boiţa. Este vorba despre un bărbat de 38 de ani din judeţul Vâlcea”, au precizat sursele citate.

Potrivit IPJ Sibiu, luni, în jurul orei 22,00, pe DN 7, în localitatea Boița, șoferul unui ansamblu TIR condus dinspre Vâlcea a acroșat un pieton aflat pe partea carosabilă, l-a târât aproximativ 400 de metri, și a continuat deplasarea. Ulterior, pietonul a fost lovit de un autoturism condus pe aceeași direcție, șoferul turismului oprind la fața locului.

În urma accidentului a rezultat decesul pietonului, o persoană de sex masculin care încă nu a fost identificată.

Datorită indiciilor oferite de către șoferul autoturismului, un sibian în vârstă de 27 de ani, în jurul orei 22.40, pe A1, în zona km. 297, la Cunța, polițiștii Biroului Autostrăzi A1 au reușit identificarea și oprirea ansamblului TIR, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Alba.

În cauză, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a se stabili identitatea victimei precum și toate circumstanțele producerii acestui eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax