Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Procesul dintre Augustin Lazăr și Tudorel Toader a început la Curtea de Apel Alba Iulia cu o amânare

Publicat

lazar

Procesul lui Augustin Lazăr în care cere suspendarea procedurii de revocare a sa din funcția de Procuror General al României, procedură declanșată de ministrul Justiției, Tudorel Toader, a început la Curtea de Apel Alba Iulia cu o amânare.

După un ”joc de ping-pong” între Curțile de Apel Aba Iulia și București, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că procesul să se judece la Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Lovitură pentru Tudorel Toader: Procesul în care Augustin Lazăr contestă revocarea sa se va judeca la Alba Iulia

Marți, 19 martie, trebuia să se judece primul termen, dar avocatul lui Augustin Lazăr a depus cerere de amânare motivând faptul că tot azi are o altă cauză în care îl reprezintă pe procurorul General al României, la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Cauza se referă la un litigiu privind magistrații în care părți în dosar sunt Lazăr și Consiliul Superior al Magistraturii.

Procurorul general Augustin Lazăr, al cărui mandat se termină în aprilie, a anunțat luni printr-un comunicat de presă că își depune candidatura pentru un nou mandat la șefia Parchetului General.

CITEȘTE ȘI: Augustin Lazăr își depune candidatura pentru un nou mandat de procuror general. Comunicatul Parchetului General

Lazăr și-a anunțat candidatura în condițiile în care ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declanșat procedura pentru a-l revoca din funcție, iar relațiile dintre cei doi sunt extrem de tensionate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax