Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Directorul Colegiului Economic, amendat, după mutarea în sălile de clasă de la Școala Nr. 9. Vineri, elevii stau acasă

Publicat

Directorul Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia a fost amendat în urma controlului efectuat, marți, în sălile de curs în care au fost relocaţi elevii acestei instituţii de învăţământ, respectiv cele de la Şcoala Gimnazială Nr. 9, ce aparține de Liceul Tehnologic „Dorin Pavel”. 

De asemenea, vineri, elevii Colegiului Economic nu vor merge la școală deoarece în sălile de curs se face dezinsecție și dezinfecție, iar toate clasele vor fi închise pentru 24 de ore.

Potrivit reprezentanților DSP, Cristian Dincă, directorul Colegiului Economic ”Dionisie Pop Marțian”, a primit o amendă de 2.000 de lei pentru lipsa igienizării sălilor de clasă şi condiții igienico-sanitare necorespunzătoare pentru desfășurarea orelor de curs.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Control DSP în clasele în care au fost mutați elevii Colegiului Economic din Alba Iulia. Ce caută inspectorii

În urma probelor preluate și analizate, o parte dintre ele au dovedit că spațiul destinat activităților școlare nu a fost igenizat corespunzător.

Contactat de Alba24, directorul Colegiului Economic a declarat ca nu se află în ţară şi nu a fost informat despre aceste sancţiuni.

De asemenea, administrația colegiului a mai primit două avertismente. Unul dintre ele este pentru neanunțarea modificării de structură, au mai declarat pentru Alba 24 reprezentanții DSP.

Vineri, 22 martie, elevii Colegiului nu vor merge la ore deoarece sălile în care se desfășurau cursurile vor fi închise timp de 24 de ore pentru dezinsecție și dezinfecție.

La scurt timp după publicarea articolului de marți, un cititor Alba24 a transmis mai multe fotografii în care se putea observa cu ușurință condițiile improprii dintr-o clasă în care se defășurau activități didactice.

colaj poze

Bănci vechi și murdare, pereți scorojiți și un tavan plin de igrasie, astea erau condițiile în care elevii erau obligați să învețe și profesorii să predea.

Potrivit aceluiași cititor, a doua zi, miercuri, elevii clasei respective au fost mutați într-o altă sală curs.

sala de curs economic

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Alba

    joi, 21.03.2019 at 19:50

    DEMISIA
    REPEDE

  2. Ana Stănescu

    vineri, 22.03.2019 at 11:45

    Dincolo de orgolii politice şi beneficii nu există nimic?
    Vă jucați cu sănătatea si cu viețile copiilor!!!
    Cu bună ştiință!
    Sunt profesori si elevi care deja s-au îmbolnăvit 🙁
    Ruşine să vă fie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax