Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman: PNL Alba a strâns 55.000 de semnături din județ, pentru alegerile europarlamentare

Publicat

s

PNL Alba a strâns peste 55.000 de semnături pentru alegerile europarlamentare, cu mult peste cele 27.000 câte erau repartizate ca target de la București, a anunțat deputatul de Alba, Florin Roman.

”Vorbim despre trei candidați pe locurile eligibile, care au legătură cu județul Alba. Este vorba despre Rareș Bogdan, originar din Ocna Mureș, despre Mircea Hava, primarul din Alba Iulia și despre Dani Motreanu, liberal vechi din Alba Iulia, fost președinte al organizației de tineret la nivel național și fost ministru al Agriculturii”, a spus Roman.

Jurnalistul Rareș Bogdan este pe primul loc pe lista PNL, Mircea Hava este al doilea, iar Dan Motreanu este pe locul 7. Roman a adăugat că partidul pe care îl reprezintă ar putea obține până la 10 mandate în Parlamentul European, după redistribuire.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. albaiulian

    sâmbătă, 23.03.2019 at 12:36

    Mda… stim si noi cum le strangeti de ani de zile. La firmele cu patroni/adminsitratori apropiati de PNL-PDL folositi CNP-urile angajatilor, fara acordul acestora, iar la care nu vreau sa semneze le falsificati semnaturile. Pentru voi GDPR nu valoreaza doibani dar nah’ voi sunteti cu statul de drept asa ca nu va va face nimeni nimic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax