Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Schiorii din Alba Iulia, la competiția internațională de schi alpin pentru copii ”Kids Trophy”, din Austria

Publicat

Și în acest an micuții schiori de la Free Motion Romania vor reprezenta Alba Iulia la competiția Kids Trophy din Austria. Cei șapte sportivi vor lua startul în 29 martie la proba de slalom și în 30 martie, la cea de giant slalom.

Pentru a fi în formă pentru cele două zile de competiție,  Adrian Putan, Razvan Bojan, Ayan Timerman, David Haller, Anya Adam, Dorothea Moldovan, Irina Feneșan se află într-un stagiu de pregătire la Kitzsteinhorn Austria, unde vor avea antrenamente specifice, astfel ca în ziua curselor să fie în cea mai bună formă formă.

Copiii din peste 15 de țări participă la această cursă, care are loc anual în Zauchensee – Austria. În contextul celui de-al 16-lea an de când se desfășoară competiția, Kids Trophy International are în acest an două runde: sâmbătă, spectacolul versatilității spectaculoase și duminică, slalomul gigant tradițional. La această competiție se pot înscrie copiii cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax