Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ipostazele lui Venus, surprinse de obiectivul lui Romulus Oprișcan. Expoziție dedicată femeilor frumoase din Alba Iulia

Publicat

expo romi

Zeița dragostei, frumuseții și fertilității, VENUS, ni se arată într-o expoziție de fotografie inedită în care femeia este surprinsă în diferite ipostaze prin obiectivul fotografului albaiulian Romulus Oprișcan. Seducătoare, neînfricate, vulnerabile și dezbrăcate de inhibiții sunt cele pe care începând cu data de 29 martie le veți putea admira în localul „La Poarta”.

Prin această expoziție, vreau ca oamenii să înțeleagă că un fotograf de eveniment poate să fie în continuare creativ, să vină tot timpul cu ceva nou și diferit. Cred că femeia este o sursă de inspirație des întâlnită în artă, indiferent că vorbim despre cea fotografică, muzică, pictură sau alt gen de creație și de aceea am ales să arăt lumii cum o văd eu pe Venus. Expoziția este doar o mostră din ceea ce plănuiesc pe viitor”, a declarat Romulus Oprișcan.

Expoziția care poartă numele zeiței frumuseții va putea fi admirată timp de două săptămâni, începând cu data de 29 martie, la ora 21.00.

Cei interesați pot să plece acasă cu una dintre fotografiile expuse, acestea fiind puse la vânzare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax