Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pompierii intervin la un incendiu de vegetație izbucnit la Ocna Mureș

Publicat

incendiu

Detașamentul de pompieri Aiud intervine, marți seară la un incendiu de vegetație uscată de pe raza localității Ocna Mureș.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba a anunțat că la fața locului a fost trimisă o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Zeci de incendii de vegetație s-au înregistrat în această primăvară în județul Alba, în ciuda avertismentelor pompierilor. APIA a cerut în mai multe județe situația acestor terenuri, proprietarii lor riscând să rămână fără subvenție, dacă se va constatat că aceștia au încălcat legea.

i

UPDATE: Incendiul a fost lichidat, aceasta s-a manifestat pe aproximativ 5 hectare. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită că fiind foc deschis în spații deschise. Reprezentanții ISU au comunicat că au intervenit și Serviciul Voluntar pentru Situații de urgență Ocna Mureș.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax