Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O nouă pedeapsă pentru ”mica prințesă a hoților” din Alba Iulia. Va fi supravegheată timp de 6 luni

Publicat

andreea tomescu

”Mica prințesă a hoților” din Alba Iulia, minora, Andreea T. care are la activ zeci de furturi a mai primit o condamnare. Pe lângă măsura educativă de 5 luni de supraveghere primită la sfârșitul anului 2018, ”fetița cu flori și iconițe” a mai primit încă o lună de pedeapsă.

În total, fetița a primit în data de 2 aprilie 2019, din partea Judecătoriei Alba Iulia, măsura supravegherii educative pe o perioadă de 6 luni, potrivit minutei disponibile pe portal.ro.

CITEȘTE ȘI: Fetița cu iconițe din Alba Iulia, pedepsită pentru furt: Trebuie să meargă la școală și să plătească daune unui pagubit

Supravegherea va fi realizată de către consilierii Serviciului de Probațiune Alba. Pe lângă pedeapsă, acesta mai este obligată să urmeze ”e un curs de pregătire şcolară sau formare profesională.”

Fetița a mai fost avertizată că dacă nu va respecta regulamentul impus de către consilierii de probațiune sau va mai săvârși încă o faptă, pedeapsa se va putea transforma într-una mai severă.

Mai mult aceasta a fost obligată la plata unor daune civile de peste 2.000 de lei, către persoanele păgubite.

”Constată că infracțiunea dedusă judecății, a fost săvârșite de inculpata T. Ramona Andreea, în stare de minoritate și în stare de concurs cu infracțiunile pentru care a fost judecată în dosarul penal nr. 6036/176/2018 al Judecătoriei Alba Iulia şi unde s-a luat măsura educativă a supravegherii pe o perioadă de 5 luni și în consecință: (…) pentru săvârșirea de către inculpata,(…) a infracțiunii de furt (…) dispune prelungirea, începând cu data rămânerii definitive a prezentei, a măsurii educative neprivative a supravegherii luată faţă de inculpată prin Sentința penală nr. 600/2018, a Judecătoriei Alba Iulia de la 5 luni, cu încă 1 lună, respectiv pe o durată totală de 6 luni, aceasta fiind singura măsură educativă pe care o va executa în final inculpata.(…), obligă inculpata să urmeze un curs de pregătire şcolară sau formare profesională şi respectiv să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Alba , la datele stabilite de acesta…” se arată în decizia Judecătoriei Alba Iulia.

Decizia Judecătoriei Alba Iulia nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 10 zile la instanța superioară.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax