Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Licitație pentru amplasarea a două trăsuri de epocă și opt tonete de înghețată și covrigi, la Alba Iulia. DETALII

Publicat

Primăria Alba Iulia organizează în luna mai o licitație în vederea închirierii unor terenuri pentru amplasarea de trăsuri de epocă și tonete destinate vânzării de înghețată și covrigi.

Potrivit unui anunț publicat pe site-ul instituției, Primăria închiriază teren pentru amplasarea a două trăsuri de epocă, în scopul desfășurării de activități de comerț ambulant.

Prețul minim de pornire a licitației este de 500 de euro/lună pentru destinația de comercializare alimentație publică, durata închirierii fiind de 5 ani.

De asemenea, Primăria închiriază terenuri pentru amplasarea a șapte tonete destinate vânzării de înghețată și a unei tonete cu destinația de vânzare de covrigi.

Tonetele de înghețată ar urma să fie amplasate astfel: trei în Parcul Unirii, una pe B-dul Transilvaniei (lângă bl. 16), una pe strada Calea Moților (lângă magazinul Profi), două în Cetatea Alba Carolina (una lângă Obelisc și alta lângă Grădinița nr. 8). În ceea ce privește toneta cu destinația de vânzare de covrigi, aceasta ar urma să fie amplasată pe strada Calea Moților, lângă magazinul Profi.

Prețul minim de pornire a licitației este de 100 de euro/lună/locație, durata închirierii fiind de 4 ani.

Potrivit anunțului, caietele de sarcini se procură de la sediul Serviciului Administrarea Domeniului Public și Privat situat în Alba Iulia str. Republicii, nr.26.

Înscrierea la licitație se face la registratura Primăriei, situată în Alba Iulia , str. Calea Moților, nr. 5A, camera 8 în perioada 15 aprilie – 19 aprilie 2019. În caz de neadjudecare sau amânare a sedinței de licitație, aceasta se va repeta în data de 16 mai 2019, iar înscrierea se va face din data de 10 mai 2019 până în 15 mai 2019, ora 12.00.

Licitația va avea loc în data de 9 mai, ora 11.00, la sediul Primăriei situat în Alba Iulia, str. Republicii, nr.26.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax