Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Fântâna distrusă din Cetatea Alba Carolina, uitată de un an și jumătate de firma în administrarea căreia se află

Publicat

Lucrările de refacere a marginii din piatră a uneia dintre fântânile aflate pe Latura de Est a Cetății Alba Carolina, distrusă ca urmare a eroziunii apei, întârzie de aproape un an și jumătate. Într-un răspuns trimis recent unui albaiulian, Primăria Alba Iulia dă vina pe societatea în administrarea și întreținerea căreia se află obiectivul, respectiv SC Corin Hotel Medieval SRL. 

În luna octombrie 2017, un cititor Alba24 ne semnala faptul că bordura uneia dintre fântânile aflate pe Latura de Est a Cetății Alba Carolina, în zona Porții a III-a, a fost distrusă.

Reprezentanții administrației locale au explicat atunci că marginea de piatră a „căzut” din cauza eroziunii din partea inferioară, aceasta fiind în contact permanent cu apa.

De asemenea, aceștia au transmis că fântâna aflată în șanțurile Cetății este în zona de administrare a Corint Hotel Medieval SRL, conform contractului de asociere nr. 7798/2006 și au precizat că problema a fost semnalată societății, urmând ca reparațiile să se facă „în cel mai scurt timp”.

La aproape un an și jumătate de la sesizare, bordura nu a fost încă refăcută.

„Având în vedere articolul apărut și în care este sesizată degradarea și vandalizarea fântânii din șanțurile Cetății Alba Carolina, vă aducem la cunoștință că acest obiectiv se află în administrarea și întreținerea SC Corint Hotel Medieval SRL, în baza contractului de asociere nr. 7798/2006 și a HCL nr. 229/2016.

În baza contractului de asociere menționat, conform art. 2.4., societatea are obligația de a efectua lucrările de întreținere permanentă necesare și să asigure obiectivul, păstrând caracterul de domeniu public al investiției.

De asemenea problema remedierii acestui obiectiv a fost semnalată către SC Corint Hotel Medieval SRL încă de la apariția degradării.

Având în vedere cele sesizate în articolul menționat, Primăria municipiului Alba Iulia va relua sesizarea scrisă către SC Corint Hotel Medieval SRL pentru remedierea degradării în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții Primăriei Alba Iulia. 

Foto: Cosmin Szekely

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 17.04.2019 at 22:01

    Firma, ca dovada, nu administreaza nimic, manaca doar banii. Hotelul are cheltuieli mari. Si Sveik asta, care are ganduri europarlamentare nu mai vrea sa stie de nimic.
    De city-managerul municipiului nu mai zic nimic, ca exista doar pe statul de plata si probabil statul prin strainatati.
    O adunatura de trantori in Primaria asta !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax