Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman, deputat PNL: Întrebări fără răspuns pentru oamenii din Alba din partea Vioricăi Dăncilă

Publicat

roman

În calitate de parlamentar de Alba, am transmis mai multe întrebări și interpelări, primului ministru al guvernului PSDragnea în legătura cu promisiunile făcute oamenilor din Alba.

Deși regulamentul prevede 30 de zile, termen de răspuns, Viorica Dăncilă refuză să răspundă la chestiuni punctuale. Fie că nu are răspuns, fie la domnia sa e greu și cu cititul, nu doar cu vorbitul. De exemplu, Dăncilă a rămas repetentă la întrebarea referitoare la despăgubirile bănești promise de PSDragnea sinistraților din Cricău, Ighiu, Șona sau Pianu. Stau mărturie, declarațiile publice ale liderilor PSDragnea care promiteau susținere financiară pentru cei care și-au pierdut bunurile în urma inundațiilor de anul trecut. Cu cinism, acum PSDragnea tace pe acest subiect.

Un alt membru al cabinetului PSDragnea, la întrebarea referitoare la realizarea nodului de autostradă din dreptul orașului Cugir îmi raspunde greu, dar răspunde că… se vor peticii drumurile naționale din Apuseni! E vorba de ministrul Cuc.

Vă amintiți probabil vizita propagandistică a guvernului PSDragnea la Alba Iulia, cu o zi înainte de 1 Decembrie. A fost o ședință chiar în Sala Unirii. Au promis atunci că vor aproba fondurile suplimentare solicitate de primăria Alba Iulia, pentru organizarea zilei naționale. Chiar au cerut un deviz. Acei bani nu au mai venit niciodată, semn că pentru PSDragnea județul Alba nu există! Și chiar nu te mai miri de nimic când Dăncilă mută Câmpia Libertății de la Blaj la Alba Iulia. Bătaia de joc a continuat cu tăierea banilor din bugetele locale și al Consiliului judetean, ceea ce înseamnă că au fost tăiați banii pentru investiții în școli, dispensare, gradinițe, infrastructura, tăierea burselor, a decontării navetei elevilor și profesorilor.

Sunt convins că locuitorii județului Alba nu vor uita aceste lucruri și primul prilej pentru a plăti “factura” promisiunilor uitate de PSDragnea este în 26 mai!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax