Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Lacăt pe sediul Realității TV: Angajații, opriți să mai intre în clădire. Reacția directorului: ”S-a rezolvat”

Publicat

r

UPDATE:  La scurt timp, directorul statiei, Edward Pastia, a precizat că „a fost un exces administrativ care s-a rezolvat, se va clarifica totul, în continuare, tot pe cale administrativă. Suntem cu plata la zi pentru contractul pe baza căruia Realitatea TV ocupă acel spațiu”.

Angajații Realitatea TV au primit în această dimineață înștiințare că nu mai au voie în sediu, scrie paginademedia.ro. La intrarea în sediul de televiziune, angajații au primit câte o hârtie în care li se spune ca nu vor mai avea acces în clădire.

Pe scurt, nota primită de angajați îi anunță că au voie să intre numai in scopul preluării bunurilor. Nota menționează că este vorba de „evacuarea birourilor”.

Mai jos, avizul primit de angajații Realitatea TV:

Către angajații Realitatea Media SA

Vă aducem la cunoștință următoarele:

Încetarea din data de 30.03.2019 a contractului de locațiune din data de 02.03.2016, în temeiul căruia Realitatea Media SA, în insolvență, ocupă spațiile din Clădirea Platinum situată la adresa București, Sector 1, Șos. București-Ploiești, nr. 172-176

Accesul în spațiile menționate este permis numai în scopul preluării bunurilor personale și/sau bunurilor companiei, în vederea evacuării birourilor.

Realitatea Media SA este o societate aflată în insolvență. La începutul acestei luni, Curtea de Apel București a respins planul de reorganizare, urmând ca instanța să „trimită cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment a debitoarei S.C. Realitatea Media SA”.

Ușile Realitatea TV, monitorizate

Notele de evacuare de astăzi vin după ce în cursul zilei de ieri, angajații postului au fost anunțați printr-un e-mail intern că trebuie să utilizeze „numai ușa rotativă” (intrarea principală) și că dacă folosesc alte uși de acces în clădire „se declanșează o alarmă”. Textul e-mailului, în continuare:

„Ușile de evacuare din recepția principală, monitorizate:

Au fost anunțați de cei de la clădire că ușile de evacuare din recepția principală sunt monitorizate, deci obligatoriu folosiți numai ușa rotativă.

Asta înseamnă că la fiecare utilizare a ușilor de evacuare se declanșează o alarmă.

La sfârșit de lună se face un raport și cu ajutorul camerelor de supraveghere se constată cine a folosit ușa de evacuare.

Vor fi luate măsuri pentru cei care utilizează ușile de evacuare.”

Sursă: paginademedia.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax