Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

OPT din zece români sunt dispuşi să ofere cadouri de Paşte 2019. Câţi merg la biserică în noaptea de Înviere

Publicat

cadouri

Opt din zece români intenţionează să ofere daruri cu ocazia sărbătorilor de Paşti iar 83% vor petrece sărbătorile acasă, potrivit unui studiu realizat de o companie de profil.

Citește și URĂRI DE PAŞTE 2019 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Conform rezultatelor acestuia, 81% din respondenţii femei intenţionează să facă cadouri de Paşti, în timp ce numai 76% dintre bărbaţi au declarat că vor face cadouri cu această ocazie.

Bărbaţii declară într-un procent de 73% că intenţionează să ofere cadouri soţiilor sau partenerelor, în timp ce 62% din femei susţin că soţul sau partenerul este prima opţiune pentru un cadou de Paşti, arată studiul Reveal Marketing Research.

Pe de altă parte, 56% dintre femei au declarat că vor oferi cadouri părinţilor, în timp ce numai 47% dintre bărbaţi au afirmat că vor face acest lucru.

Cu privire la locul unde vor petrece sărbătorile de Paşte, 83% dintre respondenţi susţin că vor petrece sărbătorile pascale acasă, în familie, şi că vor merge la biserică în noaptea de Înviere.

Citeşte şi PAŞTI 2019: PROGRAMUL liturgic la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, în Săptămâna Mare şi slujba de ÎNVIERE

Un sfert dintre românii cu vârste cuprinse între 30 şi 44 de ani spun că anul acesta de Paşte vor merge în vizită la rude sau la prieteni.

Pe de altă parte, două din 10 femei au afirmat că ţin post în Săptămâna Mare, în timp ce doar 14% din bărbaţi fac acest lucru. Jumătate din respondenţi au transmis că nu obişnuiesc să ţină post.
Deşi numai 8% din totalul respondenţilor afirmă că ţin tot postul, procentul creşte până la 22% în rândul respondenţilor cu studii primare.

Studiul a fost realizat în perioada 8-19 aprilie 2019, pe un eşantion de 1.001 persoane. Marja de eroare este de ą 3,1%.

sursa: Romania24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax