Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat PSD: Victor Negrescu, omul care a atras 60 de milioane de euro pentru viitorul României

Publicat

Reprezentanții României în Parlamentul European pot face foarte multe pentru cei pe care îi reprezintă așa cum a demonstrat-o deja Victor Negrescu în cei aproape trei ani de mandat în care a reprezentat județul Alba în legislativul european.

YouTube video

Ales Europarlamentarul Anului încă din primul an de mandat, fostul ministru, Victor Negrescu, s-a remarcat prin inițierea celui mai important număr de proiecte pilot din Parlamentul European în valoare de 60 de milioane de euro pentru inițiative în domeniul sănătății, educației, cercetării și antreprenoriatului.

Primul proiect pilot s-a referit la identificarea unor soluții europene pentru dezvoltarea serviciilor medicale de calitate în mediul rural și în comunitățile urbane mici. O inițiativă care va fi continuată de Victor Negrescu cu scopul generării unor linii de finanțare dedicate în viitoarele programe europene.

Un alt proiect a fost dedicat educației fiscale pentru copii și tineri. Un proiect românesc cu finanțare europeană, un instrument educațional gratuit pentru profesori și părinți disponibil pe site-ul Comisiei Europene.

Cele mai importante proiecte s-au axat pe componenta de inovație, de industrializare inovativă și de dezvoltare a sectorului digital. Aceste inițiative, datorită rezultatelor pozitive, au fost extinse de Comisia Europeană cu noi finanțări.

Aceste realizări demonstrează că în Parlamentul European trebuie să trimitem buni profesioniști în subiectele europene, omul potrivit la locul potrivit. Victor Negrescu (33 de ani, PSD) este un astfel de om.

Cadru universitar și expert în politici europene, Victor Negrescu are o vastă experiență și pregătire în domeniu atât în țară cât și în străinătate. Reprezentant al județului Alba în Parlamentul European în perioada 2014-2017 și fost ministru al afacerilor europene, Negrescu s-a făcut remarcat la cel mai înalt nivel prin discursul său pro-european și demersurile realizate pentru promovarea României și apărarea drepturilor românilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 25.04.2019 at 19:16

    ”vastă experiență și pregătire în domeniu atât în țară cât și în străinătate”, la 33 de ani ? Cine a dictat articolul ? Pai asta la 50 de ani il lasa cu mult in urma pe Einstein ! Sa tinem de el si sa-l obligam sa faca pui. Revotati PSD ! E pacat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax