Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă: USR Alba a reclamat la BEJ că PNL, PSD, ProRomânia și ALDE nu respectă legea electorală

Publicat

ilustratie comunicat

”USR Alba a depus la Biroul Electoral Județean Alba ( BEJ)  o sesizare prin care a reclamat abateri grave ale celorlalți competitori  de la regulile afișajului electoral.

Concret, PNL a fost reclamat în 14 cazuri în care a încălcat  art. 40 alin. 6 din Legea 33/2007, care impun montarea unui singur afiș electoral pe fiecare panou.

Panourile electorale unde PNL a lipit mai mult de un afiș se află în localitățile Ocna Mureș, Galda de Jos, Cricău, Unirea, Blaj, Decea, Câmpeni.  Aceeași încălcare de regulament a fost semnalată și în cazul PSD și ALDE, în timp ce  afișele ProRomânia   combină culori într-o succesiune care reproduce drapelul României, încălcând astfel  art. 40 alin 7 din Legea 33/2007.    

USR Alba invită restul competitorilor electorali să se supună și ei legilor electorale. Alianța 2020 USR PLUS a lipit cate un singur afiș pe fiecare panou electoral și doar în locurile permise, în acord cu reglementările din domeniu,” se arată în comunicatul de presă emis de USR Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax