Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Sens giratoriu nou în cartierul Cetate din Alba Iulia. Atenţionări pentru şoferi şi pietoni

Publicat

sens giratoriu revolutiei vanatorilor alba iulia

Un nou sens giratoriu a fost amenajat, deocamdată temporar, într-o intersecţie aglomerată din Alba Iulia. Este vorba despre zona Bd. Revoluţiei – strada Vânătorilor, în cartierul Cetate.

“Astăzi, 3.05.2019, a fost amenajat un sens giratoriu provizoriu la intersecția Bd. Revoluției 1989 – Str. Vânătorilor. Pe Bd. Revoluției 1989 sunt montate semafoare pentru vehicule, cu comandă cu buton la trecerea de pietoni. În perioada imediat următoare se va trece la marcarea corespunzătoare a zonei”, anunţă reprezentanţii Primăriei, pe Facebook (Dispecerat Primăria Alba Iulia).

Atât şoferii, cât şi pietonii, sunt atenţionaţi să circule cu prudenţă.

Doar pe Bulevardul Revoluţiei 1989, în prezent, circulaţia este amenajată cu sens giratoriu în intersecţiile cu străzile Lalelelor (Lidl), Goldiş (Biserica Sf. Ecaterina), Bd. Transilvaniei (Cinema “Dacia), Cloşca (aproape de Colegiul Militar), Toporaşilor (Piaţa Cetate) şi acum Vânătorilor.

Alba Iulia este cunoscută şi pentru sensurile giratorii însoţite de semafoare, care derutează mai ales şoferii “vizitatori” ai oraşului. Dovadă şi numărul mare de accidente înregistrate mai ales în zona giratoriului din centru, intersecţia Tudor Vladimirescu – Calea Moţilor – Avram Iancu, în dreptul Magazinului “Unirea”.

Menite să fluidizeze traficul în oraş, astfel de giratorii, cu sau fără semafoare, mai erau în planurile Primăriei şi pentru intersecţia de la ieşire spre Partoş, lângă Gară (Încoronării cu Ferdinand I) şi în zona Stadion – OMV (Republicii – Revoluţiei – Calea Moţilor). Rămâne de văzut dacă acestea se vor concretiza.

sursa foto: Facebook (Dispecerat Primăria Alba Iulia)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Geo

    vineri, 03.05.2019 at 23:20

    Oare in intersectia Hcc-Macului-Paclisa cand?
    Dezastru intersectia!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax