Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă Florin Roman, deputat PNL de Alba: ”Liderii PSDragnea fug ca dracu de tămâie, de referedum”

Publicat

r

Lideri importanți ai PSDragnea, cum sunt senatorii Mihai Fifor și Serban Nicolae, au îndemnat public la boicotarea referendumul împotriva corupților.

Ceea ce era de așteptat, având in vedere ca singurul proiect al PSD este cum sa scape Dragnea de închisoare. De peste doi ani, PSD vorbește mai mult de drepturile deținuților de închisori, dar nu spune un cuvânt despre victimele criminalilor, violatorilor și tâlharilor eliberați din închisori.

Se vorbește mai mult de condițiile de detenție de închisori, decât de condițiile din spitale. Referendumul împotriva corupției inițiat de președintele Klaus Iohannis are ca miza întărirea statului de drept, aflat sub asediul PSDragnea și menținerea in Uniunea Europeană a României.

Romanii trebuie sa știe ca activarea art. 7 nu înseamnă doar suspendarea dreptului de vot in Consiliu, ci și pasul premergător al suspendării tuturor finanțărilor europene pentru romani, inclusiv plățile directe, cum sunt subvențiile pentru agricultori.

Miza acestui referendum sunt și zeci de miliarde de euro, pe care România risca sa ii piardă, în cazul suspendării plăților, și totul doar pentru ca Liviu Dragnea și corupții din jurul lui sa scape de închisoare. PNL susține referendumul inițiat de președintele României!

Este de datoria noastră, a fiecărui roman sa apărăm România oamenilor cinstiti, de corupții lor! Și o putem apăra votând DA la referendum!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 16.05.2019 at 19:02

    Si cei daca fug ? Marea masa a votantulor nu este formata din liderii PSD. Sa stea ei acasa si sa iasa toti la vot ca nu-i nici o paguba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax