Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Semnalizare „smart” la un semafor din Alba Iulia. Dilemă pentru șoferi, într-o intersecție din oraș

Publicat

Un semafor aflat la intersecția dintre străzile Cloșca și Bulevardul Revoluției 1989 din Alba Iulia arăta pentru autovehicule, miercuri după-amiaza, toate cele trei culori. Defecțiunea a fost surprinsă, în jurul orei 16:20, de un cititor Alba24, care ne-a trimis imaginea pe adresa redacției.

La același semafor au mai fost semnalate probleme în luna martie, când acesta s-a blocat pe culoarea roșie pentru pietoni.

Reamintim faptul că Primăria Alba Iulia plătește aproape 1,9 milioane de lei pentru lucrări de întreținere, reparare, reabilitare și înlocuire a instalațiilor electrice pentru semaforizare și dirijare a traficului din municipiu.

Citește și Primăria Alba Iulia plătește 1,9 milioane de lei pentru întreținerea semafoarelor. Contract pe patru ani

În ultimele luni albaiulienii au semnalat mai multe probleme apărute la semafoarele din oraș. În martie, un stâlp de semaforizare aflat la intersecția străzilor Calea Moților și Bulevardul Revoluției a căzut din cauza vântului puternic. Potrivit reprezentanților Primăriei, semaforul avea revizia făcută de curând dar gradul de uzură din interiorul stâlpului nu a putut fi evaluat.

Vezi și FOTO UPDATE: Semafor doborât de vânt în intersecția de la Stadion, la Alba Iulia. Ce spun reprezentanții primăriei

Un alt incident a fost semnalat în luna aprilie, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, unde un semafor pietonal a fost dărâmat de un autoturism.

Vezi și FOTO ȘTIREA TA: Semafor pietonal, dărâmat de un autoturism, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia

Probleme au fost semnalate și la intersecția dintre străzile B-dul 1 Decembrie 1918 și Vasile Goldiș, unde, de luni bune, semafoarele nu funcționează. În intersecția respectivă, la sfârșitul lunii martie, două persoane au fost lovite de o mașină în timp ce traversau strada, pe trecerea de pietoni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax