Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA: Şase cai frumoşi, „la păscut” în parcarea unui supermarket din Alba Iulia

Publicat

cai parcare supermarket

O vizită la cumpărături în zona de supermarketuri de la ieşirea din oraşul Alba Iulia spre Miceşti poate aduce şi surprize celor grăbiţi să ajungă cu produsele achiziţionate acasă. Şi şoferii aflaţi în trafic pot întâlni „obstacole mobile” neaşteptate.

Vorbim despre patrupedele care circulă libere pe trotuare, şosea sau în apropierea carosabilului la Alba Iulia. Asta chiar dacă, teoretic, proprietarii acestor animale riscă amenzi grele pentru că pun în pericol viaţa participanţilor la trafic şi a cailor, în acest caz.

Cel mai recentă situaţie de acest fel a fost semnalată de un cititor Alba24, miercuri seara. La „graniţa” dintre parcările supermarketurilor Kaufland şi Profi, la doi paşi de trotuar şi şosea, şase cai frumoşi aveau „întâlnire”, la păscut.

Dacă până acum erau observaţi în grupuri de câte doi, trei sau chiar patru pe carosabil, acum numărul lor pare să se fi mărit. Şi nu este pentru prima dată când aceşti cai sunt observaţi liberi în zonă. În urmă cu două săptămâni, alt cititor Alba24 i-a surprins în imagini, noaptea.

Vezi şi FOTO ȘTIREA TA: Pericol pentru șoferi. Doi cai lăsați la păscut, în miez de noapte în zona Stadionului din Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax