Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

EVALUARE NAŢIONALĂ 2019, clasa a VI-a: SUBIECTELE de la testarea de Matematică şi Ştiinţe ale Naturii

Publicat

subiecte EN VI 2019 Mate stiinte

Ultima probă de evaluare a elevilor de clasa a VI-a în 2019 s-a desfăşurat joi în judeţul Alba şi în ţară. Elevii au susţinut testarea la Matematică și Științe ale Naturii.

Elevii au avut 60 de minute la dispoziţie să rezolve subiecte din matematică și din științele naturii, în cadrul testării transdisciplinare.

Citește și EVALUARE NAŢIONALĂ 2019, clasa a VIII-a.  MODELE de SUBIECTE şi calendar

Obiectivul evaluării de la clasa a VI-a este preorientarea școlară a elevilor către un anumit tip de liceu sau de școală profesională duală.

Evaluare Naţională clasa a VI-a – SUBIECTELE de la Matematică şi Ştiinţe ale Naturii 2019:

ENVI_2019_matematica_si_stiinte_Test_1_Caietul_elevului_Limba_romana

ENVI_2019_matematica_si_stiinte_Test_2_Caietul_elevului_Limba_romana

Testele pe care le-au susţinut elevii sunt corectate în şcoala pe care o urmează copiii, de către profesorii de la această şcoală.

Testele la matematică și științe ale naturii sunt corectate de câte doi profesori, unul de matematică iar altul de științe ale naturii.

Corectarea testelor se finalizează în termen de cel mult 7 zile de la data susţinerii ultimului test de la clasa respectivă.

Rezultatele individuale nu se afişează, nu se comunică public şi nu se trec în catalog. Pe baza lor, profesorii trebuie să construiască planuri individualizate de învăţare, pentru ca elevii cu lacune să recupereze materia. Aceste planuri individualizate de învăţare ale elevilor trebuie să le fie comunicate părinţilor. De asemenea, rezultatele le sunt comunicate elevilor şi părinţilor individual, în condiţii de confidenţialitate.

Părinţii semnează un proces-verbal pentru luarea la cunoştinţă a informatiilor referitoare la rezultatele elevului şi la măsurile prevăzute în planul individualizat de învăţare, dacă este cazul.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax