Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Viceprimarul Pleșa, reacție EXPLOZIVĂ după ce Hava și-a anunțat preferatul pentru interimatul de la Primăria Alba Iulia

Publicat

plesa

Gabriel Pleșa, unul dintre cei doi viceprimari ai municipiului Alba Iulia, a avut o reacție explozivă după declarația lui Mircea Hava, potrivit căruia ”preferatul” său pentru fotoliul de primar interimar este Paul Voicu, celălalt viceprimar.

Pleșa a declarat pentru Alba24 că este foarte decis să fie pe buletinul de vot pentru alegerile locale din 2020 și dacă nu va fi opțiunea liberalilor din Alba Iulia, va candida ca independent.

Viceprimarul Gabriel Pleșa a mai declarat că respectă părerea lui Mircea Hava, referitoare la preferința sa în ceea ce îl privește pe Paul Voicu, dar crede că acesta s-a exprimat subiectiv, un lucru firesc, deoarece pe cei doi îi leagă 20 de ani de activitate.

CITEȘTE ȘI: Mircea Hava, anunț în premieră. Îl preferă pe Paul Voicu în funcția de primar interimar la Alba Iulia

Mai mult, Gabriel Pleșa speră la o decizie cât mai bună din partea consilierilor locali pentru alegerea unei persoane în funcția de primar interimar, ”luptă” care se dă între el și Paul Voicu. Oricare ar fi alegerea consilierilor, el o va respecta, a mai declarat Pleșa.

În schimb, în ceea ce privește candidatura sa în anul 2020 la fotoliul de primar de Alba Iulia, Gabriel Pleșa a declarat că este decis să candideze și că sub orice formă numele său va aparea pe buletinul de vot.

Acesta exclude ideea de a candida din partea altui partid, deoarece el este liberal de peste 20 de ani, dar dacă nu va fi alegerea colegilor de partid, cel mai probabil va candida ca independent.

Gabriel Pleșa a votat duminică, 26 mai, la alegerile europarlamentare și la referendum, la sala de sport din Micești.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Silvana

    luni, 27.05.2019 at 13:12

    Dar primaria este tronul lui Hava? De 4 mandate sta in scaun de bugetar, nu este mosia lui. Duca-se, voturile PNL NU pt el su fost date, el nu a facut nimic pt locuitorii municipiului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax