Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul Rădulescu, după condamnarea lui Dragnea: Medicii să dea salariile înapoi, fermierii să dea subvenția la USR

Publicat

Declarații halucinante ale unui lider al partidului de guvernământ. Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, unul dintre vârfurile de lance din Parlament împotriva justiției, a izbucnit luni, după condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea și după pierderea zdrobitoare a alegerilor, spunând că medicii să dea înapoi măririle de salarii și apoi să plece din țară.

 „A fost o ură generală împotriva preşedintelui Dragnea. PSD a greşit că a acceptat referendum împreună cu alegerile europarlamerntre. Sigur că PSD câştiga. Lumea a ieşit la vot împotriva lui Dragnea. PSD renaşte din cenuşă. Vom  face un Congres pentru că trebuie schimbate multe lucruri. Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD. Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele“, a declarat Rădulescu.

Sursă: G4Media

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Pamfil

    luni, 27.05.2019 at 19:21

    asta-i PSD-ul… o cloaca de viermi care se cred stapani peste tara si cetatenii ei. Intr-o tara normala acest specimen ar fi ajuns la puscarie! Mitraliera, iti doresc sa ajungi sa traiesti de pe urma fermierilor romani si sa fii tratat doar de medicii romani!

    Vierme!

  2. pilu

    luni, 27.05.2019 at 20:49

    Dar tu ce ai avea daca ai da inapoi indemnizatiile babane ce vi le-ati acordat ? Poporul nu d’aia v-au trimis in parlament, nesimtitule !

  3. dan

    marți, 28.05.2019 at 08:21

    Sa inteleg ca pe voi va doare in bendix de poporul roman. A-ti marit salariile si suventiile romanilor ca un fel de pomana pentru care noi trebuia sa stam in genunchi in fata voastra multi ani de acum incolo. Bine ca mai vine cate un dobitoc din asta si va da de gol.Apropo cred ca domnul Radulescu este medic asa ca baiatu mars la caserie cu salariul pe care l-ai primit pomana electorala. Sa va Fie Rusine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax